20 December 2010

bayangkan kalau..................................


.Assalamualaikum.

cuba skang korang bayangkan. bayangkan eh! aku marah kan. cop cop. ingat korang punya followers ada berapa. ribu? ratus? kira seratus pun cukup la eyh. lepas tuh, korang bayangkan korang baru je lepas taip entri. errr. apa aku merepek ni. grr.

cuba bayangkan dengan followers yang seratus la kita guna dulu ok? bila publish entri, semua followers korang baca blog korang. jeng jeng jeng. mahu tak nya online users jadi seratus. lepas tuh semua duk komen. cayalah. memang hebat. tu baru yang seratus followers.

kalau yang beribu riban. ish. lagi hebat kan? aku? errr....


tapi sayang, itu semua hanya mimpi-mimpi indah aku. haha. yelakan, bloggers bukannya mengadap laptop 24 jam. bukan follow blog kita je kan? beratus-ratus blog lagi dia follow. heee. so, aku sekarang cume berangan je. kui kui kui. tapi kan best kalau macam tuh. buleh jugak aku merasa kehangatan blog nih. =))

p/s: tolong jgn salah faham eyh. ni sesaje aku berangan tadi.hehe

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

50 Love Note (s):

Woofer Storm said...

tkpe,i support u ptri.heheee^^

kembatolo™ said...

berangan sebelom tido,, ahaha

FH said...

takpe, aku paham. haha XD

Miza Yusof said...

tak semua follower kita baca apa yang kita tulis :)

PIDUT ASiS said...

hahaha..ni kes nak traffic naik ni..hehehe
sabar2..usaha tangga kejayaan...

Zulfahmi Abidin said...

ko jgn sedeh dulu.tak sia2 aku ade.1/100 tuh adalah aku.so klu nk 100 org yg bace entry.kene cari follow smpai seribu lah.hehehhe

adrinaqamarina said...

haha. sesak trafic la. tapi benda camtu tak jadi mungkin sebab bukan kte sorang update blog kan? <== alasan dye

hiro said...

angka je..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Woofer Storm

haha2.maseh ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™

tau takpe.. ubat tdo.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

auch.thanks sbb phm.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

yap2.betul tuh.dan sme la jugak kite.. eekekeke

Puteri Iqa Izyan said...

@PIDUT ASiS

ish.tak la.sesaje je..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin

hahaha.kan? ish. susah woo..

kau mmg bgs.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

keh3..tulah pasal :P

mmg tak akan. tu yg berangan.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@hiro

angka pun penting.ekeke

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

peh ! best betul kalau mcm tu.. tgk la blog hanis zalikha tu.. follower peh ! jgn cakap la ! 15000 lebih tu ! tpi komen dalam ratus2 je.. jadi kalau nak komen beratus carik follower ramai mcm tu .. ok x ?

Fariq said...

nak berangan tulis komen kat sini la,, jgn salah paham ye,,


Gelak La Kau Puas2

a'im said...

kalau jadi kenyataan memang comform tak tengok dah update list terbaru para bloger lain sebab dok busy balas coment...sebab aku jenis layan semua orang yang singgah..haha..mau lembam biji mata..

iqbalhakimi said...

aku nak berangan jugak..lalala

SIELA MIKAIE said...

kuat berangan ye dik???

takpe...senyum sorg2 best jgk..hahaaa

nora said...

aku pun nk berangan gak ar

uuuuiiiii besh besh

Ain Zulaikha said...

hehehe betul tu iqa, tgk la kat blog sy, byk pun tetap tak smpai 100 gak org komen.. takpe , asalkan sy and iqa da wat yang terbaik.. satu hari nanti mesti iqa dapat byk komen n org datang blog iqa cam blog cik epal, wah berduyun2 gak, okey? :)

Ain Zulaikha said...

iqa jgn lupa vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)

Cik Tom said...

tue semua aangka je...walau follower cik tom 1k...tp xsemua dtg blog cik tom...ramai yg sggh blog cik tom xfollow pn blog cik tom.kita perlu ade angan2..angan2 yg ubah pd impian..impian pd realiti...u can do it!

shazika said...

tak pe..
usaha lagi dan bersabar

MiZi said...

yahh!! mari kitaaa baaaayyyaaaangggkkaaaannn.. wuuuuuuu

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sebak-dengan.html

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

hehehe..tau xpe. disebabkan tak leh, so nilah berangannye..hehe

:D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

haha.berangan apa. dah buat pun.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@a'im

haha. tau xpe. sebab tu tulis takkan jd kenyataan. jenuh pulak nk melayan sume.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

haha.sile2. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

hobi kak. hehe..

Puteri Iqa Izyan said...

@nora

hahaha..nak jugak... sile2 ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

hoho.betul2.usaha tangga kejayaan. tp kalau mcm cik epal, alamaknye mimpi jelah kot.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

wee.done olredi ain ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom

hehe.betul2..

Puteri Iqa Izyan said...

@shazika

hahaha.nk berangan jelah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@MiZi

hoho.suke jugak eyk berangan? :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ummi pun pk cam tu gak..ummi ada support iqa

Amy Syaquena said...

As'salam..

amboi kuat beranganya tapi senyum2 sowang2 nie best jugak..layan he3..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

wahida said...

jeles tgk org dpt komen banyak...

Tapak Kaki said...

jangan angan-angan mat jenin sudah la.hehe

azzey said...

Puteriqaizyan: berangan dulu nanti2 jd kenyataan....:)

Shahrin Oppa said...

mana la tau angan-angan tu menjadi
satu kenyataan plak ke?? :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

hehe.same la pikiran kite ummi :)

iqa pun akan support ummi jugak :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena

hehehe.. kuat berangan camni lah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@wahida

err.byk ape akak dpt :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki

heh.tlg la aku.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey

haha. harapnya :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Shahrin Oppa

insyaAllah :))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan