03 September 2011

cerita raya!


.Assalamualaikum.

hari ni sabtu dan sepatutnya aku sama sibuk dengan orang lain prepare nak balik kampus. aku balik rumah sewa la kan since aku tak layak duduk kolej. GRR. tapi, lagi best jadi non resident. kan? tapi, mood nak balik tu malas nak matik. panjangkan lagi cuti raya boleh? huh. tahun ni paling tak best kot raya sebab tak dapat pergi rumah kawan-kawan. pergi pun sekejap je. balik balik rumah, orang datang non stop. ishh. ghase macam rumah YB dah. haha. ni pun aku baru balik dari rumah kawan aku yang bertunang hari ni. tahniah Qat!! =))



tapi raya tahun ni still dapat duit raya tauuu. iteww malu jugak nak amek duet rayeww tu. tapi, iteww amek jugak sebab owang bagi. ni ayat-ayat nak makan penampo. kuikuikui. ada sesapa lagi nak bagi aku duit raya? boleh contact aku kat facebook, takpun twitter. mintak nombor akaun aku then, nanti korang transfer duit raya. boleh macam tu? #lempangsebijik. kalau nak dapat duit raya, aku ikut family aku sebab senang orang tau aku still lagi belajar. alih-alih dapat duit raya. terkemut-kemut nak ambek. tapi ambek je. muahahaha. kau ado? 



raya tahun ni pun tak balik kampung. balik tu balik. tapi singgah sekejap je sebab ada masalah. huh. tak sempat beraya kat sekitar kampung dengan ibu aku pun. tapi terima kasih kepada mak-mak sedare yang hulur duit raya. tahun depan jangan lupa bagi lagi oke? kepada pak-pak sedara yang tak sempat bagi, anda boleh bank in ke akaun bank islam anak sedare mu yang comel jelita ini. muahahahaha... 


lepas ni dah habis raya. dan lepas ni jugak start la segala macam tests, kuiz.. versi yang kedua. esok dah lah aku ponteng kan? hari senin test. hari selasa pun test. gasak woi, gasak. balik ni aku akan jadi genius sebab doplohpat jam hadap buku. ye leteww kan? lepas tu cuti study week. eh. bukaaannn.. stadoweek. haha. lepas tu FINAL!! huaaaaaa.. ni yang aku seram ni. dah la sem ni macam kelaut je aku belajar. pffttt. kalau ada masa aku hupdate, kalau tak bior bersawang macam ni jelah kan ^_^ dan macam biasa aku memang tak sempat blogwalking #alasan. dah nama pun raya. aku busy la berjalan sana sini. then kat rumah orang datang non stop. lepas tu. aku online pun tengok macam tu je. ish.. alasan ni boleh terima ke tak? =P


ni pun aku kepenatan terlampau. pheww~ by the way, aku siriyes terharu gila dengan rina sebab buat video ucapan raya. yang penting nama gua pun ado. hahaha. thanks rina =)) tengok sini video tu oke? 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan