26 October 2011

Wordless Wednesday | Finally.. lalalala~


.Assalamualaikum.







terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

24 October 2011

Boys Over Flower Scenes! | If You Lose Someone Like That, You'll Regret It Forever...


.Assalamualaikum.

tajuk dengan bahasa penjajah bagai nak rak. ehek. BOF! dulu kecoh drama ni syok. setat tengok cite ni la aku jatuh cinta dengan Lee Min Ho. ahaks. 












source : la-romanesca

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

23 October 2011

tension wehh!! sape nak teman aku??


.Assalamualaikum.

aku nak update tapi malas. aku nak blogwalking tapi kejap je. lepas tu semput. lepas tu laptop aku gila dah. serius gila tahap dewa segala raja. bila aku tekan huruf lain, keluar huruf lain. kadang-kadang tiba-tiba jadi gelap gelita. lepas tu ada TERhighlight sendiri!! demn. what the hell is going on here??!!! aku rasa laptop ni serius sewel gila babeng. haa. nak setat sumpah seranah ni. korang agak-agak kenapa?? tension doww!!!!





ni balak aku. lu jangan nak jadi pencuri. kang gua tetak hancur tangan. huahuahua. *tension*



cop! 29hb ni sape pergi tengok bola??? ajak lah aku wehhh. aku ada kat kL time tu. abah aku ajak pergi. tapi aku konpius ah nak pergi ke tak. tadek geng doww!! eh. pehal entri aku ganas semacam je ni. =.='



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

21 October 2011

cerita holiday yang tak best. wuwuuuu =P


.Assalamualaikum.





fuhh. baru ada masa nak update. eh. padahal banyak je masa. ehek. semalam aku baru sampai rumah. yela kan, aku kan pergi holiday dengan boipren aku. hikhikhik. jeles lettew ^_^ mak aku tau tak? mestilah tau. kalau tak, tadek makna nak pergi jalang-jalang gitu. ke guane? =) tapi agak bosan la sebab duduk tidur je kat hotel. eh. aku tak lah tidur dengan boipren aku. aku tidur sorang-sorang atas katil yang besar gedabak. ehem. ekceli boipren aku tu sebenarnya BAPAK aku. kuikuikui. aku ikut abah aku pergi Cameron Highlands sebab abah aku ada kursus. aku menyibok je lebih. tapi, family aku yang lain tak ikut sebab ada hal. tapi bagi aku cameron tu tak lah best sangat pun. hehe. lain orang lain la pendapat. mungkin sebab aku tak suka sangat tempat yang bosan macam tu. =P


sepanjang kat sana, sempat pergi jalan-jalan jugak lah. jalan-jalan sorang, dengan abah and kawan abah.. tapi part jalan sorang-sorang mencabar sikit la. sebab kat tempat orang. aku dah la first time pergi. huhu. tambah lagi dengan jalan tak straight. tapi ok la. pengalaman =)) aku pun tak tau nak cerita apa lagi sebab aku banyak duduk dalam bilik, turun makan.. macam tu jelah kitaran hidup 3 hari 2 malam kat sana. abah aku pun cakap GENTING HIGHLAND lagi syiookkkk.. ehehehe...


btw, thanks la sesape yang sudi komen entri sebelum ni. and thanks sebab share cerita biodata =)) nantilah blogwalking. penat tak habis lagi. eceh. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 October 2011

nanti jangan lupa tulis biodata tau o_O


.Assalamualaikum.

time sekolah rendah dulu setiap kali nak cuti akhir tahun mesti ramai gila yang mintak biodata. macam tahun depan tak jumpa. padahal kalau sekolah kat kampung tu rumah semua dekat je. hehe. tapi biasalah kan...budak-budak. sekarang ada lagi tak macam ni ek? kalau dulu asal nak buat biodata je mesti cantik-cantik. tulisan berangkai kemain lagi. padahal buruk jugak tulisan time tu =.=' siap dengan pen kaler-kaler lagi..



kalau yang kreatif mesti lukis macam-macam. kalau yang kreatif lagi buat biodata dalam bentuk baju, apa entah lagi. asalkan nampak cantik. lelaki tadek kot buat kerja macam ni. ke ada jugak? aku pun lupa sebab aku mintak je satu kelas. hehe. entah mana hilang dah buku biodata. kalau ada, boleh buat kenangan. tapi sah aku dah buang. =P







lately ni mood nak tergedik-gedik kat blog lain tak berapa nak feel sangat. sorry yawww ^_^ btw, esok kite nok gi holiday tigo aghi dengan boipren kite. ingat awok sorang je ke ade boipren? kite ade jugok.=p so, lepas balik holiday ni insyaAllah aku akan blogwalking macam biasa =)) dan sementara tu korang ada cerita pasal biodata korang dulu? nak bagi biodata pun boleh. ahakkkk..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

15 October 2011

Hadiah Header Daripada Laptop Buruk Budak Lelaki Sebelah Pintu.


.Assalamualaikum.

hamboi..kemain tajuk entri. nak jugak cakap daripada zami. haha. eh. biasalah. aku kan dapat hadiah daripada contest zami hari tu. eh. contest ke? ye kot. aku main ikut sedap hati aku je =.= so, lepas bagi alasan yang kukuh aku dilistkan TOP 10 yang menang. so, aku dapat lah hadiah header baru kan? cop. hadiah daripada laptop buruk tu zami sendiri yang cakap. bukan aku. =P setelah berbanyak songeh dengan zami, siaplah header... tadaaaaaaaaa!!!!!!!!






comelkan? hee. thanks again zami =)) aku memang banyak songeh sebab suruh zami buat doodle perempuan pakai tudung. sebab aku tengok hari tu dia duk gigih sangat buat doodle. haha. nampak tak kekejaman aku kat situ? ^_^ tapi, aku tak pasang lagi header ni. sebab width dia tak sama. tak adjust lagi. aku pulak lupa nak bagitau witdh kat zami hari tu. so, buat masa sekarang aku simpan je dulu. nanti aku adjust =D



oh ya. dulu aku ada satu blog untuk cerpen. cerpen leww sangat. tapi tadek apa dah kat situ. cuma aku buat untuk personal life. kalau nak skodeng boleh =) sini hokeh. ^_^ jangan persoalkan kenapa mata snow white kat situ pink. sebabnya aku dah jenuh nak kaler dekat photoshop kelmarin, tapi susah. =P

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

13 October 2011

PINK memang colour feveret aku sampai bila-bila. tapi, aku bukan jenis lembut-lembut macam gadis. err. paham?


.Assalamualaikum.

tajuk tu aku rase dah boleh sangat nak buat entri. kan? sesaje aku nak bajet tajuk entri macam best so, aku buatlah panjang. tapi still lagi entri aku paling tak best dalam dunia. sadis jadi aku ni haa. eh aku suka kaler pink sebab aku bajet aku boleh jadi very the ladies. tu sebab dulu aku ada kawan perempuan yang minat pink. dia tak ganas dan tak jugak lemah lembut gemalai. dia biasa je. tapi, dia sweet derr. comel ^_^ tapi tak semua perempuan la minat pink. ada yang menyampah. kan? 


PINK tu kawaii kan? lelaki comel kot pakai PINK. ngeh ngeh ngeh



even pink tu nampak kawaii, nampak terserlah kelembutan perempuan TAPI, bagi aku tak! aku tak very the ladies pon. aku ganas ni. gelak macam kuntilanak pun ade. entri aku pun banyak hentam perempuan yang pesen tak sedor diri. ade ke kelembutan aku kat situ? dan aku rase kan, jiran-jiran kat rumah sewa mesti tension dengar aku gelak. dan aku rase dieorang sume tak sabor tunggu aku belah dari kawasan kejiranan tu. ape ke tidoknye, time 12 malam ke atas, aku gelak bagai nak rak. time-time tu jugaklah ketawa aku ni nak aktif. doiii..


entri ni gambar semua nak pink ^_^


btw, aku tak suka sangat pakai baju pink. aku cuma suka benda-benda yang kaler pink. kalau boleh dari A to Z aku nak pink. sampaikan aku kena marah dengan housemate aku sebab nak beli kain lap kaki kaler pink. huaa. siyes air mata aku nak terburai time tu. aku bukan apa, aku memang sesentap orang marah aku beli apa-apa pun pakai duit aku sendiri yang kaler pink walaupun benda tu aku memang niat nak share dengan orang. gila childish aku =.=


ekceli dulu aku obses dengan kaler hitam. tapi sebab abah aku suruh tukar kaler lain, aku pun pilih lah pink. tapi, sekarang kalau suruh tukar lagi, memang tadek makna. aku takkan ikut. eh. macam panjang je aku membebel kan? bukan macam, memang ye pun. #kbai *jangan benci kaler pink iteww aww (penampo suter)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 October 2011

semester break!


.Assalamualaikum.

i'm HOME!! 
itu saja yang boleh dibagitau setakat ni
update more soon!

^_^

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan