31 March 2012

Hi!


.Assalamualaikum.

aku kembali. kembali ke dunia ketuk ketak bersama keyboard :) semua batch diploma in accountancy dah boleh grad!!! sepatutnya aku masuk sama. tapi, aku ada lagi intersesi satu bulan. fuhh. sabar. sebulan. tak lama. lepas tu boleh dah habiskan diploma yang selama tiga tahun kat uitm ni. uitm dungun. lepas habis exam tadi nangis nangis depan dewan exam. peluk peluk. biasalah. perempuan. normal okay :)


berbulan aku tinggal benda alah ni sunyi sepi. malas. yes. malas. masa pun tak banyak. balik rumah banyak tidur. keyboard lappy rosak. banyak alasan kan? tapi, thanks kepada yang still lagi sudi komen kat sini. walaupun entri lama. hikss. followers pun dah bertambah baaaanyaaaakkkkk *clap clap* :) thanks again. internet pulak tak boleh connect dekat pc. sawan apa entah datang. huhhh. esok baru nak call TM. nanti, aku blogwalking okay. *rindu*



korang!!!!!!! nanti kita jumpa time convocation okayyyyyy. 
*love*

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan