14 February 2015

Random Post #8


.Assalamualaikum.


Apa kau rasa kalau tiba-tiba ada orang ajak kau kahwin? Orang tu tak pernah kau kenal secara betul pun. Kiranya macam kau kenal dekat Facebook je. Tu pun dah setahun lebih ada dalam friendlist kau. Biasanya korang duk like-like status ataupun gambar masing-masing je tapi tiba-tiba satu hari tu dia mesej kau, lepas tu terus cakap dia minat kau. Scary tak orang macam ni?


Lepas tu pulak orang yang dah berbulan-bulan lamanya tak contact kau tiba-tiba hantar mesej jugak. Hantar pulak gambar pasal jodoh. Tak ke haru hidup kau time tu kan? Konon acah buat tak tau tapi dalam hati punyalah gelisah gundah gulana. Menyampah kan?


Kadang tu pulak ada yang jenis susah nak faham. Susah nak faham yang kau memang tak boleh terima dia, He will always try to get close to you. Always. Even if you have no time to get on him. LOL.


Lagi haru bila geng single kau dah berkurangan. This is a bad news. Lol again. Sebab kau dan beberapa kawan kau yang lain still single, kau mintak tips dengan yang baru bertukar status. Kemain pulak kawan kau tu share tips kan? HAHA. Kemain jugak semangat kau tanya macam-macam. Sudahnya, kau tak buat jugak kan? Gitew.



Jadi, nak buat apa?
Aku pun tak tau.
HAHAHAHA.
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan