Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

Bakedbyiqa (Homebaker)

Salam Ramadan :)

Setelah beberapa bulan, minggu, hari duk pikir nak update blog akhirnya malam ni tergerak jugak nak update. Muehehehe. So, puasa amacam? So far aku tak tinggal lagi dan harapnya tahun ni dapat puasa penuh. Berharap jelah. Ehehe. Kalau ikutkan memang banyak sangat benda aku nak update tapi sebab dah banyak sangat tulah jugak menjadi sebab kenapa malas nak update. Boleh cenggitu? >.<

Sejak berhenti kerja kan (hehehe). aku start balik bisnes lama. Ala, bisnes kecik je uols. Sekadar masa lapang sementara menuggu kot ada mana-mana company kat Terengganu ni nak ambik aku kerja. Huahuahua. Walaupun macam dah tak nampak harapan je. Haih.

So, untuk makluman bisnes ni dah start awal tahun 2013 lagi. Kiranya dah lebih setahun setengah. Alhamdulillah it's getting better by day. Aku tak la bersungguh sampaikan tiap-tiap hari nak baking sebab aku kadang datang mood malas tu memang parahlah tahap kemalasan. Dan aku jugak takde lah nak buat account bagai walaupun belajar ac…