Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

cerita raya!

hari ni sabtu dan sepatutnya aku sama sibuk dengan orang lain prepare nak balik kampus. aku balik rumah sewa la kan since aku tak layak duduk kolej. GRR. tapi, lagi best jadi non resident. kan? tapi, mood nak balik tu malas nak matik. panjangkan lagi cuti raya boleh? huh. tahun ni paling tak best kot raya sebab tak dapat pergi rumah kawan-kawan. pergi pun sekejap je. balik balik rumah, orang datang non stop. ishh. ghase macam rumah YB dah. haha. ni pun aku baru balik dari rumah kawan aku yang bertunang hari ni. tahniah Qat!! =))


tapi raya tahun ni still dapat duit raya tauuu. iteww malu jugak nak amek duet rayeww tu. tapi, iteww amek jugak sebab owang bagi. ni ayat-ayat nak makan penampo. kuikuikui. ada sesapa lagi nak bagi aku duit raya? boleh contact aku kat facebook, takpun twitter. mintak nombor akaun aku then, nanti korang transfer duit raya. boleh macam tu? #lempangsebijik. kalau nak dapat duit raya, aku ikut family aku sebab senang orang tau aku still lagi belajar. alih-alih dap…