Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2017

Tied the Knot | 28.10.17

crown beli dekat Afrah Bridal
Assalamualaikummmmmmm. Tudia, lama tak update entri baru. Dah nama pun blog sendu kan. Hahaha. Alang-alang tunjuk gambar kahwin kat atas nun haa, nak bagitau lah I JUST GOT MARRIED!!! LOL. Dah kahwin aku rupenye haha. Kalau dulu sesape yang follow blog ni mesti ada baca entri-entri aku yang  putus cinta lah, patah hati lah, nak kahwin la. Muahahaha. Nasib baik dah delete semua tu. Malu gila kalau ingat. Harapnye laki aku tak baca lah entri ni walaupun aku share link kat fb hehehe.
Aku berangan nak update entri macam mana dari awal kami kenal, time bertunang, time nikah dan sanding tapiiiii sekadar berangan jelah. Malas pulak aku nak taip semua -_- Tapi secara ringkasnya kami kenal 29/02/2016, bertunang 29/07/2017, nikah dan sanding hari yang sama 28/10/2017. Mula-mula kenal sampai lah hari nikah, baru tiga kali jumpa sebab kami duk jauh. First, dua bulan lepas kenal sebab dia datang sini. Second, jumpa kat KL sebab time tu parents dia nak ke Mekah. Third…