Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

aku sudah shopping rayer!!

khamis
arghhhhhhhh!!!! penatnya duduk berjam-jam dalam kete tu hah walaupun aku bukan driver tapi penat mengalahkan driver tapi sempat lagi aku nak online nih sebab pagi-pagi esok dah kena balik DUNGUN lagi!!!! ah..memang aku tak nak la dah la ada kuiz esok AKAUN lak tu memang naya la aku hahaha meh sini aku nak story pasal aku g shopping nih
hari khamis tu aku bertolak dari rumah ke kL pukul 3 petang kot sampai kL pukul 8 lebih macam tu lah mau tak cramp bontot aku ni hah duduk dalam kete lama-lama tidur + makan = tu je aku tau sampai kat kL,macam biasa la kan check in kat Kuala Lumpur International Hotel lepas dah setel semua,kiteorg pun naik la kat bilik lepas siap-siap kemas kiteorang plan nak g makan aku ni pun berlari-lari la ambik handbag kat katil hujung tengah lari-lari tu.... "aduhhh" pedih gile kaki aku tengok-tengok je dah berdarah aku nampak macam kaca halus so,aku cepat-cepat la buang kaca tu sekali darah tak henti-henti sengal betol aku heran la dengan housekeeping kat situ takkan la ti…

ramadhan menjelma lagi

salam..
haaacummm! haaacummm! haaaaaaccccuuummm!! adeh saket hidung aku ni hah kenapa banyak sangat habuk kat sini ni hah? hari-hari macam ni boleh kena kanser hidung aku ni
ehem ehem ehem
lupe pulak ye dah lama aku tak bergedik kat sini walhal,jari jemari aku yang gemok+comel ni nak sangat menari-nari dekat papan kekunci komputer riba ni tapi,apakan daya internet kat kolej memang dah sah-sah lagi berganda sahnya TAK BOLEH BELAH!!!! cakap je ade wireless tapi?? dah la aku dah malas nak bayar bil berokbeng tuh sebab tu lah aku biarkan blog aku ni penoh dengan habuk-habuk tak gune haha
banyak jugak la aktiviti aku selama dua minggu aku tak update blog ni kalau aku cerita pun mesti mengarot je sebab aku bukan pencerita yang bagus tapi, yang aku ade update kejap-kejap tu sebab time ade kelas BEL duduk dalam computer lab memang la cepat je semua orang nak online kan? kan? hah macam tu lah jugak aku.haha
minggu lepas aku dengan 12 orang dayang-dayang aku yang comel-comel semuanye hehehehe
jannah ain nisah angah dila ruby far as

3 6 5

salam...
aku baru nak update blog yang banyak habuk ni
aku nak keluar makan dulu oke
sebab aku sangat lapar
oh ye..
selamat hari lahir yang ke 365 hari untuk belog aku!
:)

welcome 20!!!

oh tidak!!!!!!!!
hari ni bersamaan 19 julai 2010 genaplah umur aku 20 tahun
tiada lagi belasan tahun
T______T
mak ai..
sedihnya kena tinggal usia belasan tahun ni
kena matang sikit la agaknya kan?
hahaha
tapi rasa macam tak ready lagi je nank jadi matang ni
suka jadi kanak-kanak riang lagi nih

thanks to kawan-kawan yang wish
yang call dari jauh
yang bagi kiss semalam
haha
dan jugak yang tersayang
thanks sebab nyanyi-nyanyi lagu birthday semalam
huhuhu
(",)

aku nak hadiah weh!
nak teddy bear bulu tebal-tebal
besar punyerr!!
hehe

last but not least

WELCOME 20

dini's 4th giveaway

a very-very short update ya! :))
lama gila aku tak online ni.tak tau ape-ape pon dah ni
time kelas BEL, aku curi la masa nak jenguk-jenguk blog aku yang dah berhabuk ni
really special thanks to kak wahed
sebab dah tag aku dalam giveaway ardinihumaira
seroisly aku tak reti macam mana nak buat entri ni.haha
aku blur-blur,senget-senget otak aku pikir ni hah

ni adalah syarat-syarat nak join contest ni

1. buat satu entry mengenai giveaway ini..

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...

3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :



Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)



4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksa…

S_ _ _ _ _T T_ _ _ _ _ L

tuan punyer blog akan balik ke
UiTM DUNGUN
selamat tinggal blogger-blogger yang
cantik cun comel hensem kacak stylo pandai bijak cerdik genius dan segala-galanya lah
terima kasih sebab sudi singgah kat blog ni yang semakin hari semakin ketandusan idea untuk merepek-repek yang semakin montel yang semakin sihat yang semakin sibuk dengan kuliah
blog ini akan dipenuhi dengan caci,maki,mengumpat cerita-cerita lain pada masa bila-bila masa sahaja merepek dah aku ni hah :))
entah bila aku balik rumah lagi mungkin sehari seminggu dua minggu tiga minggu empat minggu aku tidak pulang ke rumah
wireless di kolej tersangat lah "hebat" berukbeng pulak aku malas nak bayar boleh tolong bayarkan tak? hahaha
semoga kita berjumpa lagi di lain masa T__________T

kenapa hilang??

kenapa semua komen hilang??
apa dah jadi dengan blogspot sekarang
aku tengok ramai jugak yang buat entri pasal blogspot 'mereng'

award since 8 july

1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
bukak-bukak blog pagi tadi,mcam biase la.tengok-tengok blog orang lain dulu.bukak blog munie dia dah tagged award ni kat aku.so,cepat-cepat la aku ambik.huhu


2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini.. haha..thanks munie sebab bagi award ni.tak terpikir pulak akan ada award prince/princess ni.huhuhu


3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @
pencipta award : since 8 july

pemberi award: munie

4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
adoi.pantun-pantun ni tak reti la.huk3..

5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda. mieyraSASSY
kak zana
mimi
kak zai
cik tralala

6) UPDATE 8 JULY: wah..arini dah 9 july..huhu

ape ye?

salam readers. . .tak tautak ade ideatak retitak pandaitak rajinuntuk update belog ni hahjari jemari yang gemok lagi sihat ni semakin malas nak merepek kat blog nipetang tadi aku pergi bandar Kuala Terengganusorang-sorang je tauT___Tape lagidrive laju-laju lahahahahasesak betol la bandar sekarang nitak macam dulu-duluyelakandulu terengganu tak de lah maju sangat macam sekarang ni hawalaupun sekarang still tak de mall-mall besar yang best-best kecualimydin dan giant sahaja tapimaju la jugak daripada zaman kuno aku dulusampai kat bandar aku terus cari-cari parking kat depanKIDDY HOUSEaku nak cari baju untuk bakal anak buah aku yang baru lahir nihehehe.gedik ke?agak la kan?yang pasti mesti la kaler pink kan?dah la baby tu perempuanmemang menepati cita rasa i lahso,lepas dah dapat parkingmula lah misi aku nak cari-cari baju baby newborn ni

magic with microsoft word

salam readers. . .

Microsoft Crazy Facts

Cubalah hal yang menarik ini, sungguh aneh! Cubalah!

1)Buka program Microsoft Word dan ketik: =rand (200, 99)
2) kemudian anda ENTER

Apa yang terhasil?

The quick brown fox jumps over the lazy dog

Ayat di atas ialah penuh dengan huruf A - Z yang disusun dengan menarik dan biasa digunakan sejak zaman teleks lagi untuk mencuba penghantaran mesej.


sumber : isu hangat

perkhidmatan 18sx

salam readers. . .
hari ni(08 july 2010) aku puasa bersama-sama dengan ibu dan abah aku poyo je statement ni kan? huhuhuhuhu..... pagi-pagi tadi bangun dalam pukul 5 kot untuk sahur la katakan makan nasik goreng je tadi sape masak pun aku tak tau bangun-bangun makanan dah siap hehehe
sebelum betul-betul bangun dari katil tu macam biasalah kan pejam celik,pejam celik dulu check-check phone wahh!!
30 messages
30 missed calls
sape pulak yang banyak sangat call + message ni aku memang heran gila aku pun pejam mata balik mana tau kot-kot mimpi aku je pastu bila bukak mata balik sah! memang betol la aku pun bukan satu-satu mesej sume mintak yang 18sx!! seriously aku tak paham apa sume ni cuma,ada satu mesej macam ni
RM0.0 : Hye.cpe2 nk knl titew kol la ye..titew umr 20 asl tganu..titew open je kol tau.. nk noty2 pn xpe.. titew open.jnji epy XXX-XXXXXXX
aku agak la mesej-mesej camni yang kalu kita chat-chat tu korang tau tak? tolong la dah la gune pekataan macam budak-budak geli betol tak leh blah! pastu nak sebar-sebar number a…