Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Perasaan Ini

*silent mode*
Last minute kerja tu memang macam bagai isi dengan kuku dah. Takkan ada kacang lupakan kulit. Gitew. Kemain peribahasa bagai tengah malam gini. Rehat. Kasi hilang lenguh hadap laptop dari siang sampai beberapa minit sebelum taip entri ni. Duk main movie maker tu rasa macam nak kekah kekah laptop tu. Tapi tapi mana boleh. Laptop Mem Besar. Dah janji nak tolong siapkan assignment. Hujung minggu nak balik maktab. 

*secretly crying*
Entah. Hati payah. Payah nak terima kenyataan. Sakit. Sangat. Kenyataan yang tak pernah terlintas dalam fikiran. Tak pernah terlintas dalam hati. Sekelip mata. Hati curiga. Rasa marah. Rasa nak bagi penumbuk, penerajang, penyepak. Kenapa? Soalan yang tak akan dapat jawapan. Tak akan pernah dapat. Sebab mulut, sebab hati. Mulut terlalu berat nak bertanya. Hati terlalu sakit bila ingat. 

*you*
Kenyataan yang diterima. Gelak. Takpe. Yeke takpe? Hati kata tak, kan? Tamak. Nak jugak. Ish. Buruk perangai. Cukup hanya tahu semua masih macam biasa. Cuma…

That Day : Engagement and Wedding

Hey hey hey it's already 11th March yawww! Tahap malas nak update memang tak boleh nak handle dah. Busy sangat tu takdelah cuma malas. Sebab kadang-kadang 4-5 hari busy lepas tu ingat nak rehat kejap, rupanya sampai ke sudah rehat. Jadi penggangur ni bosan jugak yedak? So, kalau rajin tu aku ambiklah order. Alhamdulillah so far so good ;)

Just Engaged

Alhamdulillah, another one of my best friend just engaged on 23rd February. That was a very very very very hectic week. Myrah and I were together helped her for the day. Guess what? That was my first time set up pelamin. Pelamin lah sangat uols! Aku tak reti sangat nak buat nye haaaa.

tadaaaaaaaaaa. 
Ni tak full lah sebab both side ade lagi pasu bunga cuma tak letak. Mihmihmih. Seriuslah memang aku tak reti buat sebab tak suka sangat buat pelamin. suka tengok yang dah siap je.
Fully Fondant Red Velvet Cake. 
Nak menangis buat ni. Decoration tak pandai pun. Main letak aje. Time ni Myrah datang tidur kat rumah pastu tolong macam-macam. Tha…