Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2016

Padang, Indonesia

Dan akhirnya sekali lagi berjaya gigihkan diri sendiri update entri baru. Kalau ikutkan, bulan lepas rasanya dah ada entri untuk Krabi tapi sebab tak daya nak refresh otak ingat balik segala hal, terpaksa convert ke draft dulu. Nanti dah ready, baru sambung. Hahaha.

Sebelum tu, Salam Ramadhan Al-Mubarak untuk semua yang baca blog ni. Kah! Hakak tau ler takde orang pun dah duk baca blog ni. Zaman hakak tengah ajet-ajet blogger, ramai la jugak yang baca, yang komen. Rasa semangat nak update tu lain maciammm baq hang! Sekarang ni, sunyi sepi je. Banyak jadi silent reader, silent commenter.

Seminggu sebelum puasa, Alhamdulillah adik aku dah selamat ijab dan kabul dekat Kampung Pandai Sikek. Pandai Banyak nye manee? Aha! Adik ipar aku asal Medan tapi majlis kami buat dekat Padang, Indonesia. Kebetulan ada keluarga angkat adik ipar, dan jugak orang yang banyak tolong selesaikan majlis yakni, Pak Khairul maka, disebabkan itulah majlis akad nikah buat dekat Kampung Pandai Sikek. Dalam area Pa…