18 June 2017

Random Post #10


.Assalamualaikum.

Walawehhhhhhhh. Berkurun tak update. Hahaha. Malas dah nak bukak blog, taip entri. Eh tapi ni kira rajin la sebab bosan taktau nak buat apa. Memang lama sangat tak log in blogger dashboard. Bila log in je tadi, tengok ada yang drop comment dekat entri lama. Entri 2012 okehhh =.='

Maaf la dik. Hakak tak terjawab dah soalan. Soalan berkenaan berapa anggaran kos sara hidup ke, belajar akaun guna English @ Malay ke. Berhuhu jelah tengok komen semua tadi.

Puasa tinggal lagi seminggu. Dan aku still gigih nak siapkan order biskut raya. Macam kebiasaan tahun-tahun sebelum ni. Cumanya tahun depan aku nak rest. Tak ambik order dah. KOT LA KANNNN. Sebab ayat ni aku guna jugak tahun lepas dan tahun sebelum. Sudahnya lek lek je aku ambik order hahaha. Harapnya tahun depan menjadi la impian aku ni. Tapi tulah, kalau tak baking rasa macam tak sempurna hidup.

Tahun ni slow sikit production sebab malas dan sebab duk melayan cerita Hero Seorang Cinderella. Well, totally not a fan nor big fan kat Fattah. Cuma suka gila kat Fazura and yessss tengok cerita tu sebab Fazura je. Hahaha. Eh tapi Fikry tu hensenggg gok. Hitam manis giteww. Hak hak.

Okay lah. Let's count the days! ❤



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan