Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Dua Puluh Tiga

Selamat pagiiiiiiiiiiii. Time start menaip ni pukul tujuh tiga puluh lapan pagi bersamaan doploh satu Julai dua ribu tiga belas bersamaan doblas Ramadan. *semput*  Dah lama dah niat nak up entri baru sebab rindu gila nak membebel tapi tulah kan. hmmm itulah pasal. Busy katanya. Busy tido adalah. Wkwkwkwk. bangun tido mula la gelabah nak siapkan order biskut raya. So Ramadan korang amacam? Make sure baik okay. Pang kang sesapa yang ponteng termasuk adik aku. Muahahahaha.

Siriyes aku memang tak cukup tido lately ni. Eye bags, Panda eyes, ni sume boleh jadi bff Panda. Dan lagi best, baju raya pun tak cari lagi. Tak sempat la noks. Nak keluar pun malas bulan pose gini. Asyik nampak katil je lepas buat biskut raya. Muehehehe. Sabor ajelah. Malam tido lambat. Pukul dua, pukul satu baru nak tido. Pastu pukul 5 dah bangun. Tu pun mem besor kejutkan. Kakaka

Oh sembilan belas Julai lepas aku dah genap ah doploh tiga tahun. Perghhhh rasa makin tua sebab ramai gila yang dah kawen. Nak kawen juga…

Rancangan Lepas Raya!

Ahlan Wasahlan Ramadhan Ya Kareem :)

Alhamdulillah Ramadhan yang paling dinanti bertamu. Selamat berpuasa semuanya! ^_^ Might be busy for this month but InsyaAllah I will keep myself connect to Allah The Almighty. Promise ;)



Oh, main point kat sini rancangan lepas raya. Cakap kat Ibu nak cari kerja kat KL. Kawan aku pun ada jugak lah suruh try apply dekat tempat dia. Sekarang pak sedara aku suruh apply dengan Malaysian Airport. Aku apply jelah dulu mana-mana. Adalah yang tau, aku apply keje dekat Abah aku tapi Ya Allah punya la lambatttttttttt. Bulan 10 tahun lepas lagi aku apply. Susah betul nak keje dengan gomen ni. Haihhh.

Bisnes tu kira punca rezeki utama aku jugak sekarang ni. Alhamdulillah, everything went well. Tapi, aku nak jugak cari keje lain dulu sebab dah ada perancangan lain. Moga-moga Allah permudahkan :)

I guess I am ;)
First Ibu cakap kat Abah aku nak cari kerja kat KL lepas raya, Abah diam pastu abah macam tacing, menangis. Ibu told me. Hehehe. Comel betul Abah ni heh…

Korean Stuff Online Shop!

Assalamualaikum and HAIIIIII. Wah over tau duk caps lock HAI tu. Hiksss. So, ade tak yang suka gila Korean Products? Mestilah kannnnnn sebab barang-barang dieorang ni sangat comel okay! Aku pun tengok kadang rasa nak semua aje. Tu belum lagi part kalau dapat ke Korea kannnn. kalau dapat pergi mesti aku menyerlah kejakunan aku dengan benda yang sangat sangat comel. Hehehe.



Ohhh aku pun suka jugak tengok Running Man ni haaaa. Kalau tengok, mesti aku gelak sorang-sorang sampai bergegor rumah ni agaknya. Ngeheeee. Sampaikan parents aku stress tengok aku gelak sorang-sorang. Muahahahaha.

SO, sesape yang minat Running Man, apa kata kalau korang beli jeeee t-shirt Running Man ni kannn? So, kalau pakai pegi jalan-jalan, macam syokkkkk je kan. Kikikiki.


Paham ke idok Bahasa Korea? Aku pon tak paham. Muahahahahah
Boleh jugak tulis nama korang kat belakang baju tu. Pastu boleh main dengan kawan-kawan ye. Pastu kalau koyak baju, beli baruuuuu. Hakhakhak



Ataupun, boleh pilih warna hitam ni kannnnn…