03 September 2011

cerita raya!


.Assalamualaikum.

hari ni sabtu dan sepatutnya aku sama sibuk dengan orang lain prepare nak balik kampus. aku balik rumah sewa la kan since aku tak layak duduk kolej. GRR. tapi, lagi best jadi non resident. kan? tapi, mood nak balik tu malas nak matik. panjangkan lagi cuti raya boleh? huh. tahun ni paling tak best kot raya sebab tak dapat pergi rumah kawan-kawan. pergi pun sekejap je. balik balik rumah, orang datang non stop. ishh. ghase macam rumah YB dah. haha. ni pun aku baru balik dari rumah kawan aku yang bertunang hari ni. tahniah Qat!! =))



tapi raya tahun ni still dapat duit raya tauuu. iteww malu jugak nak amek duet rayeww tu. tapi, iteww amek jugak sebab owang bagi. ni ayat-ayat nak makan penampo. kuikuikui. ada sesapa lagi nak bagi aku duit raya? boleh contact aku kat facebook, takpun twitter. mintak nombor akaun aku then, nanti korang transfer duit raya. boleh macam tu? #lempangsebijik. kalau nak dapat duit raya, aku ikut family aku sebab senang orang tau aku still lagi belajar. alih-alih dapat duit raya. terkemut-kemut nak ambek. tapi ambek je. muahahaha. kau ado? 



raya tahun ni pun tak balik kampung. balik tu balik. tapi singgah sekejap je sebab ada masalah. huh. tak sempat beraya kat sekitar kampung dengan ibu aku pun. tapi terima kasih kepada mak-mak sedare yang hulur duit raya. tahun depan jangan lupa bagi lagi oke? kepada pak-pak sedara yang tak sempat bagi, anda boleh bank in ke akaun bank islam anak sedare mu yang comel jelita ini. muahahahaha... 


lepas ni dah habis raya. dan lepas ni jugak start la segala macam tests, kuiz.. versi yang kedua. esok dah lah aku ponteng kan? hari senin test. hari selasa pun test. gasak woi, gasak. balik ni aku akan jadi genius sebab doplohpat jam hadap buku. ye leteww kan? lepas tu cuti study week. eh. bukaaannn.. stadoweek. haha. lepas tu FINAL!! huaaaaaa.. ni yang aku seram ni. dah la sem ni macam kelaut je aku belajar. pffttt. kalau ada masa aku hupdate, kalau tak bior bersawang macam ni jelah kan ^_^ dan macam biasa aku memang tak sempat blogwalking #alasan. dah nama pun raya. aku busy la berjalan sana sini. then kat rumah orang datang non stop. lepas tu. aku online pun tengok macam tu je. ish.. alasan ni boleh terima ke tak? =P


ni pun aku kepenatan terlampau. pheww~ by the way, aku siriyes terharu gila dengan rina sebab buat video ucapan raya. yang penting nama gua pun ado. hahaha. thanks rina =)) tengok sini video tu oke? 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

25 Love Note (s):

syafiqakarim said...

haha esok ahad aku pon nak blk hostel da.mula lah revision blk dan tiap2 jumaat trial.
-.- weh,duit raya aku mana dohh?

haha kau sumpah nampak hottt dgn kebaya tu.sebijik mcm pamela.hahah

dyah16 ! said...

Selamat Hari Raya luvpink.

ntah bila nak jumpa kau. huu. mai JB dtg umah aku ye.

hehe
:)

twinkle twinkle said...

selagi x kin ,,selagi tu layak dpt duit hehe

Arol Mubin said...

Wah! Kak Iqa berkebaya ke tue? Confirm dah kurus nie! Saje salahkan cermin. :D


Entri terbaru : Ulangtahun Perkahwinan Bertukar Tragedi Hitam Di Bulan Ramadan :'(

SIELA MIKAIE said...

Selamat Hari Raye sayang..

Nape tak gmbar full???? nk tgk gmbar full..bru boleh ckp kurus ke tak..hehee

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

emieysandra said...

arghhh! xready betol nk masuk kelas =.='

sifu im said...

ko dpt duit raya lg er??eee.. x malunya ko..haha

zer0xs said...

wahhhh awak nampak kurussss..... *sambil hulur tgn minta angpaw~*

Edy Zaidi said...

salam hari raya ke-9..

Nuru^^ said...

SAMA-SAMA!!!!!!! :P

fazrulnoor said...

untunglah dapat duit raya lagi

Fara E's said...

haha , nak duet ray kak iqa hoittt ;p

najihah sahami said...

hohohoh..ika pink eh taun ni?pink dan hitam secocok oh...

sama la..mish pun rasa raya taun ni paling tak best. huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

takdapatpunduitrayesedihhhhhhhhhhhhhh =(

adrinaqamarina said...

patot lah ramai tetiba view video tu. heheh. tak kesah je.


iqa beli kat mana cermin tu? ada lagi tak kat kedai, nak juga~ keh3.


yang penting baju raya mestilah pink gitu~


;)

cik azeya said...

selamat hari raye!! XD

Ihsan Arifin said...

nak duet raya ;)

Syat0za Zai said...

tunjuk la mukeeee~!! :P

ntah2, mmg dah kuros kot? :)

Umie Artoqiemie said...

ni mesti dah balik U an? cantik baju raya.. kaler hitam.

Woofer Storm said...

slmt ari raya ye izyan..

lepas raya mesti stress balik kan??hehee
sy pun stress coz kena keja lagi..nak berhenti!!!!!!!!!!!!!!

ABU said...

aku dah tak dpt duit raya dah..sodih hahaha

Cik SHiNJU said...

Ok la tu,dapat byk duit raya...
Saya dpt sikit jek..sob :'(

Woofer Storm said...

bz ke izyan??heheee

apik pehe said...

update mekkk!!!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan