31 March 2012

Hi!


.Assalamualaikum.

aku kembali. kembali ke dunia ketuk ketak bersama keyboard :) semua batch diploma in accountancy dah boleh grad!!! sepatutnya aku masuk sama. tapi, aku ada lagi intersesi satu bulan. fuhh. sabar. sebulan. tak lama. lepas tu boleh dah habiskan diploma yang selama tiga tahun kat uitm ni. uitm dungun. lepas habis exam tadi nangis nangis depan dewan exam. peluk peluk. biasalah. perempuan. normal okay :)


berbulan aku tinggal benda alah ni sunyi sepi. malas. yes. malas. masa pun tak banyak. balik rumah banyak tidur. keyboard lappy rosak. banyak alasan kan? tapi, thanks kepada yang still lagi sudi komen kat sini. walaupun entri lama. hikss. followers pun dah bertambah baaaanyaaaakkkkk *clap clap* :) thanks again. internet pulak tak boleh connect dekat pc. sawan apa entah datang. huhhh. esok baru nak call TM. nanti, aku blogwalking okay. *rindu*



korang!!!!!!! nanti kita jumpa time convocation okayyyyyy. 
*love*

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

13 Love Note (s):

Mra Mastura said...

wohoo wohooo whooo! awak da abes!!1

moon said...

gonna miss u k.iqa.. becoz i just hve 1 k.iqa...:D

Ihsan Arifin said...

fuh fuh sebulan lame tuuuuuu HAHA.
btw, welcome back kak ! ;D

Azhafizah[フィザ] said...

ouh..ade intersessi ke?kalau satu paper leh score gile gile ni..Good Luck tau Iqa..congrate pasni leh grad suda..

delarocha said...

dah grad? tahniah ya :-)


ps: wish 'good luck' je ke? nape tak 'like' sekali? huhuhu

m!3yr4h_LolLy said...

tahniah sebab habis dh belajor. hehehe. mesti dop sabor nk gran op ?

saya_arief said...

dewan aspirasi yang tersejuk di uitm dungun.
haha.

syafiqakarim said...

wewitttt
pamela anderson malaysia da kembaliiiiiiii.hahaha

weh,rindu doh.hahah.tahniah.
da boleh kawen.hahah

SIELA MIKAIE said...

mne hilang? sngt lameeeeeee xhupdate..:(

rindu..:(

NisaAdnan said...

yeyeee dia dah habissss. pasni nak convo dahhh! heee

dyah16 ! said...

wahh. dah nak grad. so, cm ne? kau nak sambung lagi ke keje tros?

Myra Jay said...

Tringat zaman study Dip akaun kat Poli 7 thn lepas...
Pergghhh terasa rindu pulak :)

Myra Jay said...

Tringat zaman study Dip akaun kat Poli 7 thn lepas...
Pergghhh terasa rindu pulak :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan