12 October 2012

Working!


.Assalamualaikum.


Setiap hari dah busy! Takde masa dah nak online lama-lama, blogging... and yes, sekarang aku kerja part time kat The Cupcake Shop! Weeee. Where is it? It's located at Losong, Kuala Terengganu. Kedai kecik je tapi cute. ahaks. Aku sorang je assistant akak tu so, agak busy la. Sebab nak tolong buat kek, nak mengemas, nak membasuh. pheeeewww~ *lap peluh* 

Refer to page Baker's Tales Cupcake. Ada macam-macam kek setiap hari and hari-hari jugak ada cupcakes. Yummyyyyy. Tapi aku duk kat situ takde pun makan kek-kek semua. Tak teringin pulak sebab dah keje kat situ. Kalau dulu, mesti mengidam gila dengan cupcakes! Heee. Yang order untuk macam-macam event pun ada :) Operation hour 9:30 am until 6:30 pm. So, kalau balik rumah sekarang pukul 10 malam mata dah mintak tido. Penat sangat keje time siang hari agaknya :P

Penat tapi enjoy sebab benda yang kita suka. Ada la jugak akak tu ajar-ajar. Heee. Lagi satu, boleh online jugak kalau time takde keje nak buat. Ekekekeke.. Tapi tulah, mood online dah kelaut dah. Padahal baru seminggu keje. Hoho. Nanti kalau ada cuti panjang sikit, story later okay ;) 


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

the malay male said...

X lama lagi jadi tauke cupcake pulak

Yaya Azura said...

ye ke?
akak pergi khamis lepas..nak beli pavlova dah habis, nak beli cheese tart dah habis..last akak beli red velvet..
tp time tu Iqa xde..next time Insya Allah boleh jumpa..

man yusoef said...

jauh sgt lah dekat Terengganu sana..haha

QueShah said...

wahh.. bestnye.. ti leh ar ajar que buat cupcake yg sedap2 n kreatif. hehe..

teha said...

comel nyee cupcakes tu ! :)

Hans said...

cuti raya haji xpanjang ke?

Alyssa Villamor said...

nyam2 tiba2 terasa nk p mam cupcake..hehe

Amanina said...

Iqa dh jd business woman eh, congrats

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan