30 August 2013

Life


.Assalamualaikum.

How's life? If you ever wonder about me. Wonder la sangat kan. Blergh. Aku kat rumah ni. Wehuuuuu. Ada kawan aku cakap "baru dua minggu keje dah balik kampung?" Muahahahaha. Ofkos la aku jenis yang selalu balik kampung. Tapi sekarang aku okay la. Sebab tak homesick teruk macam time study. Tak nangis ponnnnn. Sebak aje sikit.

Tapi aku penat kot. Sangat. Pagi-pagi kena jalan kaki nak naik train dalam 10-15 minit, berebut naik train, jalan kaki, tukar train, jalan kaki, tunggu bas. Tssk. Kira macam life aku sekarang tak macam kat rumah sendiri aaa. Semua independent. Pastu pagi-pagi asyik makan nasi lemak. Setiap pagi okay. Naik jemu dah aku nasi lemak sama tu aje. Tapi sampai rumah pagi tadi Ibu buat jugak. Tapiiiiii kalau Ibu buat, setiap hari pun takpe.

Kat sini banyak aku kena jaga. Jaga bajet, jaga iman, jaga segalanya. Bab bajet tu memang aaa. Semua benda aku berkira. Tapi kadang tu tak tahan jugak nafsu nak beli cheese tart la, cheese cake la. Memang bambam la aku sekarang ni. So far, kawan semua okay. Semua baik. Tapi dalam kelas aku banyak diam sebab takde geng nak cakap ganu. Eh tapi ada je kawan dari kelantan. Time tu banyak sikit la aku bercakap. Muehehehehe. Oklah bai.



Lupa pulakkkkkk. Selamat hari Merdeka!!!! Suka gila kot nyanyi lagi merdeka. Hiks.
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Amanina Mads said...

hye..singgah sini and happy weekend :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan