05 November 2012

Random Post #3


.Assalamualaikum.

Rindunyeeee. Nak luangkan masa macam dulu. Sekarang busy sangat. Even kerja part time. Tapi itu lah kan.. kerjanya hari-hari hadap tepung gandum, gula, cream, bla bla bla.. Mula-mula masuk kerja rasa nak menangis. Boooo. Sebab penat sangat-sangat. Aku mana penah kerja-kerja ni. Kat rumah pun pemalas nak mampuih. Sekarang dah boleh adapt dah dengan cara kerja. Tapi kadang-kadang bila tahap penat gila memang rasa nak berhenti. :P Best tang time buat cupcakes. Time buat keje mengemas rasa nak guna yang pakai buang je. Eh pemalas betul.


Aku suka dengan kerja part time. Seriously, sangatttttt ohsem :D so, bagi yang suka sangat cupcakes jemputlah datang kat The Cupcakes Shop! Kedai ni kalau korang nak tahu meh aku bagi direction. Ecehh. Nah hambik lah peta ni. Pandai-pandailah baca peta ye! Hihihi




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

3 Love Note (s):

the malay male said...

Hari2 hadap cupcakes mesti muak nak makan kan..huhu

SIELA MIKAIE said...

pos kt akak!....jauhnye nk pg kdai ika..

Pinkbubblegumprincess said...

sama!! suka bab membaking tpi part mengemas saya fail..heee

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan