06 July 2013

Korean Stuff Online Shop!


.Assalamualaikum.

Assalamualaikum and HAIIIIII. Wah over tau duk caps lock HAI tu. Hiksss. So, ade tak yang suka gila Korean Products? Mestilah kannnnnn sebab barang-barang dieorang ni sangat comel okay! Aku pun tengok kadang rasa nak semua aje. Tu belum lagi part kalau dapat ke Korea kannnn. kalau dapat pergi mesti aku menyerlah kejakunan aku dengan benda yang sangat sangat comel. Hehehe.



Ohhh aku pun suka jugak tengok Running Man ni haaaa. Kalau tengok, mesti aku gelak sorang-sorang sampai bergegor rumah ni agaknya. Ngeheeee. Sampaikan parents aku stress tengok aku gelak sorang-sorang. Muahahahaha.

SO, sesape yang minat Running Man, apa kata kalau korang beli jeeee t-shirt Running Man ni kannn? So, kalau pakai pegi jalan-jalan, macam syokkkkk je kan. Kikikiki.


Paham ke idok Bahasa Korea? Aku pon tak paham. Muahahahahah

Boleh jugak tulis nama korang kat belakang baju tu. Pastu boleh main dengan kawan-kawan ye. Pastu kalau koyak baju, beli baruuuuu. Hakhakhak




Ataupun, boleh pilih warna hitam ni kannnnn. Comel je. Kalau aku, hitam lah. Tanak bagi nampak gemokkkk. Ngehngehngeh

Untuk T-Shirt ni harganya sangatttttttt affordable tau

front design only: RM35
front design with printed name: RM40
velcro name tag only: RM25
front + velcro name tag: RM50
all price included postage.. =)

Lepas tu ade pulak hoodie yang super duper comel ni kannnnn. Selalu tgk Koreans memang suka sangat pakai hoodie yang menyerlah kecomelan ni kannnn. 

Panda Hoodie
RM140

Dinosaur Hoodie
RM150


Pastu, dieorang ade backpack yang gile rawrrrr! ahahaha. Sape nak belanja aku ni haaaaa? Kikikiki. Pakai backpack ni boleh feeling cute. Lol XD PAstu pulak ada beg yang macam cerita Heartstring tu kalau tak silap la. Muehehehe. Sebab aku memang berkenan gila dengan beg yang heroin tu pakai. Amende tah nama watak dia dalam tu. Malas nak google oi. Hehehe




Kalau nak tengok banyakkkkk lagi jenis back pack, nanti boleh tengok kat facebook tau. :)


ni dieorang punya blogshop okeh!
:)

So, kalau ada yang sold out tu korang kena tunggu pre-order next batch. Ohmaiii. Banyak jugak yang sold out tu. Bag yang aku berkenan memang selalu sold out =_________="

Oklah! Selamat menyoppinggggggg ^_^



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

J.Syazwana said...

alaaaaaaaaaaaa baju tu baju tu cool gilaaaaaaaaaaaaaa. oh my oppa jong kook. hahahaha

Tedi said...

comei2 belaka :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan