21 July 2013

Dua Puluh Tiga


.Assalamualaikum.


Selamat pagiiiiiiiiiiii. Time start menaip ni pukul tujuh tiga puluh lapan pagi bersamaan doploh satu Julai dua ribu tiga belas bersamaan doblas Ramadan. *semput*  Dah lama dah niat nak up entri baru sebab rindu gila nak membebel tapi tulah kan. hmmm itulah pasal. Busy katanya. Busy tido adalah. Wkwkwkwk. bangun tido mula la gelabah nak siapkan order biskut raya. So Ramadan korang amacam? Make sure baik okay. Pang kang sesapa yang ponteng termasuk adik aku. Muahahahaha.


Siriyes aku memang tak cukup tido lately ni. Eye bags, Panda eyes, ni sume boleh jadi bff Panda. Dan lagi best, baju raya pun tak cari lagi. Tak sempat la noks. Nak keluar pun malas bulan pose gini. Asyik nampak katil je lepas buat biskut raya. Muehehehe. Sabor ajelah. Malam tido lambat. Pukul dua, pukul satu baru nak tido. Pastu pukul 5 dah bangun. Tu pun mem besor kejutkan. Kakaka


Oh sembilan belas Julai lepas aku dah genap ah doploh tiga tahun. Perghhhh rasa makin tua sebab ramai gila yang dah kawen. Nak kawen jugakkkkkk. *mood gatal* Sampaikan ramai kekawan wish semoga cepat kawen la, cepat dapat jodoh la. Aku aminkan aje ah. Hahaha. Tapi tahun ni aku pun few days sebelum tarikh baru ingat birthday sendiri. Parents aku lagi ah. Lupa. Tak sedih. Tak tak tak tak *ayat cover* Teringin nak cheese cake, moist choc cake. So ada sesapa baik hati nak belanja tak? Muehehehe.


Sempena umur dah doploh tiga ni kan, aku harap aku jadi lebih baik, rajin, tak malas, tak garang sangat *hehe*, makin rajin buat cookies, buat kek, bla bla bla. Semoga aku jadi salah seorang Muslimah yang makin dan makin baik dari hari ke hari ;)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

Nur said...

Happy belated birthday.
Allahu yubarik alaik :)

Anak pak cik Azhar :) said...

happpy 23rd birthday:)

Solihin Zubir said...

baru umoq 23? mati2 ingat kita sebaya.

budak lagi rupanya. heh.

call me abg. ;-p

twinkle twinkle said...

semoga cpt kawen ;P hehe

the malay male said...

semoga dipermudahkan segala urusan.

Tedi said...

Selamat 23 tahun eh akak Panda... hehehe :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan