17 February 2014

Best friend forever dengan perkataan "TAK NAK"


.Assalamualaikum.


Kadang-kadang untuk satu keadaan aku terlalu bestfriend forever dengan perkataan "TAK NAK". Sebab bila aku cakap tak nak dengan bersungguh-sungguh, maka memang aku tak nak lah walau dengan apa cara sekalipun. Dan bila mana aku terpaksa terima benda yang aku TAK NAK tu, aku akan memberontak dalam diam. Takpun aku banyak buat muka. Heh.

Ni yang aku duk risau sangat ni. Minggu lepas, aku mati-mati bangkang tak nak budak tu datang tidur rumah aku, tidur dengan aku. Walau sehari pun aku tak nak. Muahahaha. Gila kejam tak aku? Walaupun budak tu memang budak sangat tapi memang aku tak boleh go on langsung dengan budak tu.

Benda ni jarang sangat berlaku kat diri aku. Sebab kalau aku cakap tak nak sekalipun, bila dah dipujuk aku akan terima dengan rela hati jugak. Tapi bab budak tu datang nak tidur rumah memang aku tak boleh nak terima langsung. Memang la benda tu tak tau lagi jadi ke tak. Tapi, hati aku tetap tolak. Nampak kejam gila tapi sorry aku memang tak nak. HAHAHAHA



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Itu je ? ingatkan ape tadi.. hehehehehe~

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan