11 February 2014

Random Post #8


.Assalamualaikum.

Dear February, please be nice to me.

Cliche sangat weh post macam ni kat facebook setiap kali masuk bulan baru. Dulu aku selalu la jugak buat. Tapi bila fikir balik takkan nak buat setiap bulan. Annoying pulak kat diri sendiri. Heh. So macam biasa kalau tak tau nak update apa, taip > save, taip > save. That's all what I did.


Lepas balik dari KL sebelum CNY, memang agak sibuk jugak la. Sampaikan beberapa hari lepas, tapak kaki rasa sakit sangat, tak berdaya nak berjalan. Macam orang tua sangat dah rasa time tuh. Hehe. Baru nak masuk doplohpat. Takde maknenye nak tua lagiiiii. *sedapkanhati* Previous post cakap nak siapkan assignment. Haram tak siap sampai ke saat ni. Takde idea betul lahhhh. 

Alhamdulillah syukur sangat setiap rezeki yang dapat. Walaupun takde kerja tetap lagi, tapi boleh lagi hidup dengan bisnes kecik-kecik. Giteww. I am looking forward for another step but still in progress. Maybe next year insyaAllah. Who knows? :)

Till then
xoxo

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.... Semoga berjaya dn terus maju.... =)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan