03 June 2011

semester baru =))


.Assalamualaikum.

Alhamdulillah~
dah start pon sem baru kat uitm dungun tercinta ni. cinta lah sangat. hak tuih. heh. sem baru ni semua pon baru. duit je tak baru lagik sebab ptptn tak masuk lagi. demn. hari rabu ni insyaAllah masuk lah. so, bila dah masuk mula-mula kena asingkan duit untuk rumah, kereta, bil-bil, buku. *sedih tak hengat*


sem baru banyak yang tak best. serius aku cakap. *sobs* dengan selsema, batuk. subjek pon bosan je sem ni. banyak kena hafal. law, tax, costing. ahhhhh... lecturer pulak skema bagai. *sadistauu* hari-hari kena pakai baju kurung. heh. nampak sangat aku jarang pakai baju kurung =P


sekarang aku kat rumah. just quick update sebab balik pon bersebab. kawan aku nak kawen!!! wahhh.. syok kot. temanya purple pink~ wahhh.. dulu aku pernah buat entri yang dia bertunang. boleh leww rajin klik sini =))
semalam pon pergi tolong apa yang patut. padahal mata mengantuk gila. tapi tolong menolongkan amalan mulia. eceh.


weh. jangan ade yang komen tanya bila turn aku. keh keh keh.


blogwalking pon tak dapat jalan macam biasa. tunggulah bila hal rumah dah settle semua, insyaAllah kiteorang pasang stimix kat rumah. dan time tu aku memang aku qada' semua. oke? janji =)) ni pon maybe last entri sementara tunggu nak pasang stimix tuh ^^_


 
aku kawen, aku nak belon banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk =))



*maaf* 
masa aku limit sangat sekarang T__T 


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

platipus said...

kau kawen nnt jgn lupa nak ajak aku plak..


aku merajuk 100 tahun..


btw, selamat belajar..aku sedang cuti!!

twinkle twinkle said...

COMEL GBR bdk tu ;D slmt stdy :)

JIJI YU said...

ko gune kete ape weyh..

KAMIHIDUP said...

good luck untuk semester baru. :)

SyahmiFikri said...

eh! pesal uia cuti sampai bulan 9 koett..

hehehe

follow u!

Rozuan Ismail said...

turn awak nak kawen bila plak?

fatenalina said...

akak kawen jangan lupa bg taw..sy nak dtg..ece ceh..HAHA

Syat0za Zai said...

time kawen je la eh nk belon banyakkkkk? haha :P

jaga diri di sem baru! ;D

emieysandra said...

pupel pink? uwaa..mesti sgt chantekk^^

CIK TOM said...

kl kawen jgn lp jemput ciktom..hehe...comel pic budak tue..

goodluck new sem!

Ain Zulaikha said...

semester baru ni dengan azam baru tau iqa... hehehe

enyheartsdiamond said...

awalnya da masuk sem.. saya masih cuti :)

nanie said...

haha..mu bile nak kawen? :P

eh,mu kan rockers..paka suar jeans dlm,baju krung luor..hahahaha

Raji and Yeen said...

slalu ak bkk blog msti ckp kawan nk kawen.. mana nk tgk blog yg ckp diri sndri kawen eh?
hahaha xD

nnti kau nk kawen jgn lpe update weh
hak2

aLieF si Muncung ManiS said...

biasa lah tu.awal2 sem mmg byk dugaan..btw,tahniah kepada kawan awk tu..semoga berkekalan..:P

Encik Psychopath said...

curi2 la masa tu.

cik bunbun said...

ucapkan tahniah kat dia ye ^^

ENCIK TIKUS said...

ewah bule... teraju tigo...

Arief Arf said...

selamat kembali ke alam sekolah!
mauahahahha

ibnubaba_04 said...

k, t aku bungkus belon tym kenduri kwen ko

SIELA MIKAIE said...

cuti diploma tak same dgn ijazah ek??

z a z a said...

semester baru = semangat baru. good luck awak!!!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan