15 December 2011

Busy Mengalahkan Wakil Rakyat!


.Assalamualaikum.

ehem ehem. baru tergedik nak update. hiks. biasalah. busy gilewwww sekarang ni! busy oii. serius tahap millionaire busy ni. ada can nak jadi wakil rakyat je aku lepas ni. kejap pergi sana, kejap pergi situ. lepas tu balik rumah, lepaking! eh. takde lah busy sangat pun. kui kui kui. aku malas nak update sebenarnya. malas nak blogwalking. lagipun sekarang dah masuk final sem. fuyohhh. final sem beb! kau ade? *lempangsebijiksebabberlagak* tapi itulah.. kawan aku semua dah grad, dah sambung degree. aku je tercongok lagi kat uitm dungun yang dicintai. muehehe.


ohhh. ni haa rumah baru aku. rumah baru sempena tergedik-gedik nak main dengan coding. last-last template yang aku bajet colourful hari tu ada prob. puas aku mintak tolong orang sana sini. tapi tadi aku tanya ayeem. then, settle. hehe. thanks again ayeem. *macamayeembacablogaku* ^_^



before ni letak gambar sendiri besar gedabak. tapi dah remove la sebab rasa macam tak senonoh je. muahaha. :))


lepas ni kalau aku betul-betul ada masa free, aku balas balik jejak korang okay. =)) terima kasih sebab sudi lagi baca blog comel ni. auwww.. tapi aku memang busy sem ni sebab semua subjek berat. auditing, taxation, financial accounting, financial management, entrepreneurship.. fuhh. dah la ada project case study untuk FAR360, project business plan untuk ETR300. then semua ni nak kena present sebelum final exam. aku tahu korang faham. terharu ni dalam hati aku. keh keh keh. salam sayang =))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

Azhafizah[フィザ] said...

baguslah dah settle..sorry sgt xdapat membantu..ape ye probnyer?

Puteri Iqa Izyan said...

hee. takpe =) prob tu dtg dari cursor yang love2 ape entah. hehe

fatin ab rahman said...

ayu kak iqa ite. (pakai akal dop? kihkihkih)

J.Syazwana said...

hehehe busy betul nih.
takpe student kan.
tapi dah keje nanti rindu zaman jadi student.
cewahh :P

syafiqakarim said...

rindu student life :'(
im freeee :D
iqa,ayu nya hangggg. :)

Rtp Farra Arisha said...

hehe, sounds you're very busy..:) keep resting for a moment..

najihah sahami said...

phewittt....dua henset dia. hehe

Paris Lipton said...

uhhh bdk akaun mmg pack kan jadual...huhu xpe cayok2

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

dulu kite busy jugak but skrg x.. da blog online 24.. bloging x tentu hale.. indahnye dunia ! hehehe ! gudluck untuk final sem okey.. same macam akk sy mehh !

Arol Mubin said...

Patutlah dah lama tak nampak batang hidung akak! Hehe! Takpe nanti bila dah habis final exam, akak blogging lah puas2 eh. Apa pun, semoga berjaya dalam final exam! :D

kim heeruul said...

last sem dah.?
thankz sbb sudi dtg blog gua even lu bz.. ^^

ABU said...

wah busy beno dia ni.. hahahah ok la wakil rakyat.. bila nak baiki jalan kat kampung aku pulak hahahha

Woofer Storm said...

dimaafkan bila bz pada perkara yang perlu..''

#asal comel sangt ni,tergoda hati ai tau..hahaaa

محمد رازيق said...

all da best yer :)

m!3yr4h_LolLy said...

gudluck iqa !

nak kena vote iqa jadi wakil rakyat nie. heee ;)

Cik Jari said...

all the best kak ipar:)

Amanina said...

lame betul xblogging..rindu le ;)
iqa nmpk comel la..

Ain Zulaikha said...

take ur time iqa, ain pun sama gak bz gila bila dah praktikal, lagilah tak dapat nak update blog atas2 sebab2 bband yg tahpape T_T

zaty said...

wahh semua pun busy nk final.take ur time sis.goodluck ya! :D

jom singgah
http://hisomi.blogspot.com/
thanks :)

emieysandra said...

gudluck!! fokuskn pd yg lebih penting dulu kan =)

apik pehe said...

hehe.buat yang terbaik untuk semua tau

fazrulnoor said...

habis ayu la gambo ko ni ea..siap ade kasut ngan tepon kat depan..nice pic

noa said...

ye ye aku rindu ko
terubat rindu aku pas tgk gamba ko ni

fany wany said...

study leklokkkk :DD

Tapak Kaki said...

ingatkan ada subjek pikul batu yang ang cakap berat tu.haha.. aku dah tentu pengsan kalau ada banyak subjek mengira..aniway goodluck ye!


ps: dah tak da orang doakan ang kurus ke?hehe

SIELA MIKAIE said...

baru muncul!...mne hilang nie??
good luck eka!...

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan