18 September 2012

Delete Undelete Version


.Assalamualaikum.


dua kali delete, dua kali undelete. lepas tu private. kononnye. mohon menyampah -.-' niat tu memang nak delete blog. bila orang tanya, cakap nak retired. buwekkk. mohon tambah lagi menyampah tu. >_< tapi, hari-hari aku bukak dashboard ni. duk scrolllllllll reading lists. time undelete, aku tengok entri lama, komen-komen lama. rindu. serius o_O. lepas tu decide tak nak private dah. cuma, berpuluh-puluh entri lama aku delete. sebab tu entri yang ada gambar-gambar, entri time bercinta. gittew~ tergelak sorang-sorang duk baca entri lep lep tu. tak menahan yang time emo bila clash. puiiii.

kadang-kadang ni ada pesen suka ikut perasaan. aku lettew. k. fine. sebab tu aku emo kejap dengan blog ni. err :O tapi, tak kisah la orang nak tipu ke, nak main-main ke..... cuma satu, biar orang buat kita jangan kita buat orang. :)


But better to be hurt by the truth than comforted with a lie.

— Khaled Hosseini (via kari-shma)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

18 Love Note (s):

Weeda said...

sama r kite qa, entri2 bercinta lama2 dulu delete dah...tapi benor x delete pun, kwahed save as draft je...huii

syg r nak delete blog walaupun blog kwahed pun macam hidup x hidup je..heww~

SIELA MIKAIE said...

Jgn delete blog..nnti akak rindu ika..:)

Amanina said...

Alaa..tak syg ke delete story lama2. Blog iqa dh cantik ape..biar jela :)

Lizzie Yasmin said...

Sebab tue aku tak suka up entry bercinta. Takut kesan nya nanti.

Rara Nasiha said...

tak payah delete, tak payah private. okey? :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda

malu la nk simpan kak wahed. bile bace balik rase nk sembam muke dlm tanoh. hahaha.

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

ececece... takpe. facebook kan ade. heee

Puteri Iqa Izyan said...

@Amanina

syg jugak. tp sebab geli baca balik, terus delete. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Lizzie Yasmin

tulah.. lepas ni tak boleh dah buat entri mcm tu. tunggu entri time kawen je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Nasiha

dua dua tak payah? hehehe. okay okay ;)

nadia said...

iqa, tak yah delete yang. save as draft je pon dah ok. nanti mana tau rindu2 nak baca lagi. ;p

Yaya Azura aka Naz Azra said...

delete blog?
no no no..
menyesal kang...haha....

Puteri Iqa Izyan said...

@nadia

dah delete pun kak. hihihihi

Puteri Iqa Izyan said...

@Yaya Azura aka Naz Azra

sbb menyesal la undelete ni. hakhakhak

kay_are said...

wat mase ni tak terpikir lagi nak delete blog.. ni je r tempat leh merepek macam2 ^^

Myra Jay said...

Blog ni memang akan meninggalkan kenangan dan memori buat kita..

Jangan delete tau, nanti bila2 boleh baca balik :)

Puteri Iqa Izyan said...

@kay_are

wahh. bagusnye. kite dh byk kali terfikir. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Myra Jay

insyaAllah tak dah kot lepas ni. heee

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan