09 December 2012

Random Talk.


.Assalamualaikum.

Where's my Prince? lol

Dah masuk tahun kedua aku quit dari dunia couple. Eceh. Siap kira tahun bagai tu. Sebelum ni memang asyik tukar pakwe je. Ehem. Bajet comel je. Tapi, aku pun manusia biasa. Ada perasaan la kata orang. Hm, suka dengan cinta tu lain kan? Foine. Aku cuma nak cakap aku suka dia. Macam lagu je. Hantar-hantar nota  boleh? Tapi aku tak paham kenapa nak suka sangat dia. Kalau tengok dia, biasa aje. Lagi kacak Lee Min Ho. Yeahhhh. Tak buat lawak bodoh pun.

Aku tak tau la dia tahu aku suka dia lagi ke tak sekarang. Sebab dulu aku ada confess ah. Arghhhh. Malu weh. Rasa nak humban muka dalam tanah je. Macam mana la boleh TERconfess. Phuiii. Dia baik. Baik bukan untuk aku kot. Untuk orang lain, InsyaAllah. Banyak kali aku elak tak nak contact dengan dia. Delete number. Ni part paling bengong kot. Dah la aku hafal number dia, lepas tu aku delete. Takde maknanya kan? Aku tahan diri tak text dia. Tapi, dia text aku! Haih. Serius lah. Kalau dia text je, laju aku nak reply. Terhegeh betul. Aku selalu pesan dulu, toksah la cari aku. Aku tak boleh kalau rapat dengan dia. Perasaan aku lain. Tapi kau tau jelah lelaki kan. Eksen! Alasan " ala, kan kawan je.. takpelah.. " Tak ke buat aku rasa nak cepuk je anak orang macam ni. Tak paham perasaan orang betul. Sudahnya aku biarkan je. 


You ;)

Bila biar, parah jugak. Perasaan tu lagi kuat. Pheww. Entahlah. Kenapa dia? Kenapa tak orang lain? Sebab dia baik dengan aku kot. Aku pun banyak cerita macam-macam. So so so.. hm. Tapi dia buat dek je kat aku. Kesian kesian kesian. Btw, maap la duk cerita benda geli-geli ni. Saja nak bagi blog ni bernyawa. Heh.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

Dia said...

Makin pendam.
makin parah.
heheh.

hai.

combi said...

no worries..perasaan xbleyh ditolak..still ada even kite ignore..make it beautiful :)

Miss Aja said...

when the time comes, u will find the answer. ;)

QueShah said...

sabar je la kak ika.. sy penah rasa macam tu, masa kat sekolah laaa.. hee...

mie said...

tu dia...
macam amdah berhelah la pula...
ehehehe

Amanina said...

klau ada jodoh tak ke mana :)

SIELA MIKAIE said...

Alaaaaa..klu hati dh suke jgn dihalang2...lelaki tu entah2 suke kamu jgk.sbab lelaki xkn msg2 klu die xsuke..kann..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan