18 August 2011

malas update tapi update jugak kan?


.Assalamualaikum.

eh. nak update ke tak? update ke tak? err.. bukan dah update ke ni? doiiii!! ingatkan dah malas gila-gila nak update. tapi tangan ni tiba-tiba je gatal nak update =P eh. kejap eh. entri lepas, jangan ada yang salah faham pulak. dia tu kawan aku je. just a friend. eh. mungkin dah jadi bekas kawan. boleh ke macam tu? muehehehe. dah dah. melalut je kalau cakap pasal tu.


sekarang dah balik rumah sebab teringin gila nak balik. rasa macam homesick dah. phewww~ hiperbola gila akhir-akhir ni. cakap sikit je pun nak hiperbola. ^_^ minggu lepas, minggu ni dan boleh katakan sepanjang bulan yang mulia ni banyak jugak lah dugaan. kerja bertimbun, tests, kuiz, esemen, presentation~ huh. *long sigh*



*kejujuran aku*
LOL 


tahun ni first time berpuasa kat rumah sewa. setakat ni not bad lah. ada pergi bazar, ada masak sendiri. dan dalam diam aku pun sedang cuba sedaya upaya, sekuat tenaga untuk belajar makan sayur =P FINE. aku memang anti gila dengan sayur. HAHA. tapi sekarang aku tengah belajar makan sayur. agak seksa bagi orang yang dah lama gila tak makan sayur macam aku =.='



okelah. kalau ikutkan banyak gila aku nak cerita dengan korang dengan bajet korang nak tau. shame on me. bukan korang kesah pun life aku. kesian jadi aku ni. =P 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

28 Love Note (s):

Faraa Eiman's said...

wuuuu , lame ta nampk kak iqa !

asparagustus said...

hurmm..nk komen ke x nk komen ke x...komen jew la...heheee...
*sila makan sayur, elok ntuk ksiahatan.
*jujur tu bgus, tpi biar ikhlas.
*dripada pegi bzar baek msak sndri, jimat wak.
tu jew la kot...=]

Zulfahmi Abidin said...

takkan lah sebab bnde kecik mcm tuh jadi bekas kawan. tak mungkin lah.^_^ weh. untunglah dah kembali main blog.^_^

Rtp Farra Arisha said...

entri kali ini simple tapi padat dengan isi..hehe.i love vegetables so much!! kenapa tak suka sayur?

JIJI YU said...

akhirnya enko hapdet jugak

MIMIE AIZA said...

mimie anti taugeh. ahaha

meaw said...

iqaaaaaa! miss you, apapon..tape,update seslow,cuba curi masa okay :D

sayur tu penting ,makan jangan tak makan ye ^__^

Wanie said...

ok je klu nak story kat sini..tapi cite berperingkat la, bukan sume skali..hehe

tak suke makan sayur? pakse diri eh..huhu..makan je yang mane boleh..

hiro said...

hai..

kbai.

♕ Mr.IX ♂ said...

pergi singgah tumblr takkesah tadi....hehe

psstt...kot2 terjumpa... http://homosapiensz.tumblr.com/ ker.

bunbun said...

ehehh lain plak blog ni.


cik iqa ade tmblr ke? hehe

SIELA MIKAIE said...

bila nk pegi bazar akak?? dh nk raye nie...hehehee

Ailya said...

sayursayur banyak vitaminn #macam lari tajuk je hehe

Wani said...

sama la kita tak makan sayur.
haha

Hans said...

hohoho
lagi seminggu lagi nak balik rumah pun
:-)

Syida Shukor said...

Okayyyyy sekarang pergi serah diri dekat polis ! :P

My MiRa said...

hehehheehhehe

oh hye mira singgah ya

twinkle twinkle said...

dulu pon x mkn sayur ,,tp lps massuk asrama,,da stat mkn :)

momoNERD said...

sayo tak sedap kann akak :')

eqbalzack said...

salam,
'retis' tu apa puteri? sana sini blogger dok guna perkataan tu...

kad raya ni eksklusif. so abg eq alu2kan puteri gantung kat blog ok. hehe...

selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri...

delarocha said...

sayur baik untuk kesihatan.

Ziro said...

yes, ada geng tak makan sayur

Khuzrin Kamarudin said...

Sayur kita jual 3 4 ribu bro ini sayur 3 4 ringgit.....

sifu im said...

ok ko sama cm aku x mkn sayur haha

najihah sahami said...

hahaha....ade jugak org pompuan xmakan sayur eh. hehe..mish pun kurang..mish makan sayur terpilih je...

cikcimi said...

best jugak kan puasa dengan kengkawan. :D

Izzatie said...

I pon same tak suka makan sayur! Yucks :O Hahahaha .

enyheartsdiamond said...

sayur sedap, takde lah pahit pun ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan