05 May 2012

diet la sangat tapi disiplin non ado!


.Assalamualaikum.

hello may :) just another two weeks before intersession ends. yeayyy. tapi otak makin pening dengan consolidation. pheww. minggu depan memang busy nak gile! serius. kelas direct four hours. test two, quiz two, group project. hectic week. semoga hati tabah hadapi dan semoga hati senang nak terima pelajaran. insyaAllah :) actually takde apa sangat nak update tapi saja jelah gatal sebab rasa macam best. eh? pening pening pening >.<


lately ni selalu nak DIET! okay tipu. sebenarnya dari jamang dulu kala lagi aku cakap nak diet. tapi, selalu tak jadi sebab tak disiplin. hak hak hak. so, sekarang konon-konon joging tapi bila balik rumah makan tak hengat. hikss. kadang-kadang ibu memang sengaja dan sengaja masak sedap supaya aku makan. dan, sah-sah la godaan tu aku tak menahan. muahahaha.

tipulah kalau aku cakap tak nak kurus, tipulah kalau aku cakap tak jeles tengok orang lain boleh pakai baju macam-macam. nak-nak jamang sekarang yang orang duk pakai maxi dress. auwww. tergoda aii tau. cuma keadaan body tak memberangsangkan <---- betul tak eja? kui kui kui.

dan aku rasa nak pergi buat kaedah buang lemak. kena cari sugar daddy nak tanggung kos buang lemak ni. ^_^ aku fikir jugak apehal susah sangat nak DISIPLIN ni. mungkin sebab aku memang pesen suka langgar peraturan kot. dari sekolah lagi. muahahaha. dulu je. sekarang dah tak nakal macam kat sekolah lagi. eceh :')



oh yeaaahhhh. entri lepas ada kit kat pink kan? comel kan?kan?kan? tu gambar aku jumpa kat tumblr.. nak lettewww~ :P
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

18 Love Note (s):

syafiqakarim said...

nak cr kit kat tu weh.wpun anti pink
hahaa ...err.
buat kan macam tu bebbb

haha.aku da mok mok la -.-
ada tips?

DoseFire said...

memang susah nak diet...paling susah didunia..haha

Solihin Zubir said...

diet mksudnya bukannya tak makan.. tp makan makanan yg seimbang.. hehe..

slmt berdiet.. ;-p

Iznie said...

comel jer budak tu....hheheh


comel3....

twinkle twinkle said...

akk nk kurus? mira nak gemok..hehe,,exchange nak,,:D

comel budak duyunggg tuu

SIELA MIKAIE said...

amalkan diet yg sihat...mcm bersenam ke..klu setakat jage mkn je, susah nk diet nnti..hehehee... good luck sis!

delarocha said...

makan selagi boleh makan... huhu

J.Syazwana said...

bulan ni turun 2 kg. jangan jeles. okbai :P

Azhafizah[フィザ] said...

nak diet kene disiplin.Kene jaga pemakanan biar seimbang.tapi tu la,kalau fiza ni pantang nampak makanan..main bedal je..terus lupe diet..susah betul nak disiplin kan diri.nak selim jugak ni.

Azhafizah[フィザ] said...

nak diet kene disiplin.Kene jaga pemakanan biar seimbang.tapi tu la,kalau fiza ni pantang nampak makanan..main bedal je..terus lupe diet..susah betul nak disiplin kan diri.nak selim jugak ni.

Cik Yatt said...

haha..sme la..nk diet..tpi mkn ttp bnyk.wehuu

Woofer Storm said...

tak yah makan nasi,makan hati je..confirm kurus..

#semua nak pink..nasib baik comel^^

mie said...

nak disiplin memang susah...
diet la mcm mana pun..
keinginan tetap ada..
ehehehe

Izzatie said...

good luck in your studies :)

jgn stress2 ye!

Edy Zaidi said...

penat nak diet..kurusnya tak jugak...hehe

obat alami hipertensi said...

lucu kali nak tu....kreatif :)

ABU said...

ahahhaa mmg payah gina nak diet.. susah nak displinkan diri..

btw, comel je baby ikan duyung tu hehehe

Nora Karim said...

nak kurus jugakkkkk... jom jogging!!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan