22 May 2013

Konvokesyen UiTM ke 78


.Assalamualaikum.

muka puas hati - kata kawan aku
muka penat melampau - kata aku
;)

Alhamdulillah, akhirnya aku berjaya pakai jubah konvo, naik pentas ambik scroll. Perasaan waktu tu macam "SERIUS?? AKU KONVO WEH!!" Muahahahaha. Gebang sangat kannnnnn. Sebab yang sebenarnya aku tak ready sangat nak pegi konvo ni. Busy sikit sebelum tu. So, aku lupa pasal konvo. Baju last minute tempah. Kasut pun aku pakai yang raya tahun lepas. :P Walaupun segulung Diploma tapi rasa sangat bertuah. Sebab aku yang pertama dalam family. Kikikiki. Tahun depan giliran Ibu pulak! :)



Abah, Ibu. Segalanya bagi aku. Saat aku jatuh Ibu dengan Abah yang bagi semangat dalam diam :') Walaupun kadang aku ada perangai yang tak boleh nak kontrol, but still I know they love me soooooo much! Hehe.




NOW WE ARE DIPLOMA IN ACCOUNTANCY HOLDER!!


Kawan-kawan seperjuangan,
Semoga kita terus maju selepas ni. Semoga kita terus kekalkan ukhuwah kita :') Terima kasih kawan-kawan yang sanggup tunggu kiteorang keluar dari dewan. Yang bagi hadiah. Heee. Kak iqa saaaayaaanggggg korang sume! Muehehehe. Yang tak datang pun terima kasih duk wish ikut phone, mesej, etc. Lebiu uolssss ;)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan