14 May 2013

Random Post #6


.Assalamualaikum.

I wish I am still a kid. And you too right? :)


Kebelakangan ni sibuk memang agak sibuk. Minggu ni baru reda. Itupun ada jugak keje nak kena buat. Cat rumah! Haaaa dah lama bertangguh sebab sibuk siapkan order, sibuk dengan PRU. So, minggu ni memang dah tanam niat tak nak dah ambik order. Sebab nak siapkan mengecat rumah. Gitew. Time mengecat tu rasa macam turun doploh kilo. Sebabnya duk mandi dengan peluh. Semalam je empat kali duk mandi. Pheww.

Even sekarang buat bisnes kecik-kecik sendiri, tapi still rasa penat tu ada. Tak cukup tidur tu wajib. Bawah mata makin lebam. Mata pun sembap je. Kadang rasa nak give up. Kadang, sampai tahap nak menangis sebab penat sangat. Tapi, bila dah siap sume dapat rasa satu kepuasan yang sangat hebat. Wahhhh kemain kau ayat. Kikiki.

Oh yeah. End of this month, InsyaAllah I will have my new oven. I had requested from Abah I want a bigger one. Nanti senang sikit nak buat keje. Cewahhh. Lagipun Ibu dengan Abah dah bagi support aku buat bakery ni sekarang. Heeee. Nanti lagi senang nak siapkan order. Lebih cepat. Gitew. Yelakan sebab sekarang ni guna oven yang kecik je. :P Tapi kecik-kecik cili padi. Banyak sangat berjasa ni haa.

Okay. Ni haaa tengok mug cake. Tetiba jumpa pulak ni kan. Nanti esok boleh try sebab tadi mengidam sangat nak makan kek. Tapi malas nak buat sebab malas nak kemas ;)


from tumblr



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

Anak pak cik Azhar :) said...

wah,senangnye nak buat kek kt atas tue..bleh try la lps nie..hehe

tenku butang said...

selamat mengecat rumah yea.. =)

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

diana said...

makin besar oven,makin besar la poket nye nanti..ekekek

diana said...

makin besar oven,makin besar la poket nye nanti..ekekek

deno said...

macam sedap la.... nyum2!

p/s: ye ke? iqa nampak deno? nape tak tegur? heeee:)

Faliha Nizar said...

wahh nampak senang gile nak buat kek. boleh try ni.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan