15 July 2011

aku rasa aku macam budak kecik dah.


.Assalamualaikum.

huih. cuti mid term dah setat tapi aku still lagi malas nak update blog ni. penat wooo pikir idea nak taip apa. kang kalau aku taip puitis-puitis sikit orang ingat aku jatuh cinta. hik hik hik. ni pun aku gigihkan hati nak update dan blogwalking. banyak gila aku terlepas entri korang yang best-best kan? *sigh* aku kalau online pun kat facebook je. sebab, tu pun aku pinjam berukbeng housemate aku. kalau tak aku online hari ahad, selasa and rabu. ceh. ada jadual bagai ni. haha. ni sebab kelas BEL. err. english lah. kelas ada komputer jadi, kita facebooking ah seround kan? =))


* i'm not beauty queen. i'm just beautiful me*
=))



err.penah tak korang rasa korang macam budak kecik je? err. even umur dah tua bangka. ala, aku doploh satu.. tak tua lagi. hikhikhik. meh aku nak bagitau kat korang kenapa aku rasa aku macam budak kecik.

first. aku kan, kalau tak cukup tidur lepas tu aku kena buat-buat kerja ke, kena pergi kelas ke..mesti akan ada rasa aku nak nangis. err. macam ni. budak kecik kan kalau dieorang tak cukup tidur mesti nangis. yedak aku ni? aku macam tu ah. tapi sebab aku malu dengan kawan aku, aku tahan lah. *kantoi* lepas aku dah dapat tidur then, bangun lagi barulah aku dah tak rasa nak nangis lagi. huahuahua. sadis gila perangai aku. buruk.


second, aku pantang tau orang herdik aku. otomatik air mata aku keluar. dari kecik aku memang macam tu. ekceli semalam adik aku herdik aku *sakithatidapatadikmacamkau* . aku bimbang time aku kerja nanti kalau kena marah dengan bos then aku nangis terus. gila cengeng aku kan? haiyaaa... eh. ke orang perempuan memang macam ni? heee o_O


third, ni KAWAN AKU CAKAP.

"kak iqa ni macam budak kecik lah"
"hah? haha. kenapa?"
"ye r. kak iqa suka benda-benda kecik"
"errr.?? blur.blur.blur"
"ala, kalau pergi kedai kan kak iqa macam eksaited je nampak gula-gula"

*speechless mak*

"hahahaha. ala. nak buat macam mana. dah suka gula-gula comel macam tu" 

ekceli, aku kalau bab gula-gula ni memang pelik kot. tadek lah pelik sangat. cuma ada sesetengah gula-gula yang aku beli tu budak-budak je makan. kalau aku beli then aku nak share dengan dieorang, semua tak nak. haha. nasibla~~

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

18 Love Note (s):

Nurfarahana Abdul Aziz said...

alaa..biasa r tu kalau sentap..tacing2..hehehe

JIJI YU said...

ahaha suke benda2 kecit.spender pon kecit kan..

nanie said...

aku pernah kot rasa aku ni mcm bdk2..haha

SIELA MIKAIE said...

wuhuuuu....betul2..akak pun klu kne marah cepat2 air mate nk terkuar sendiri....:P

fairuz said...

dasar budak kecik! *versi herdik

Far8 budak baik said...

iqaaaa..x payah nk ekcili sgt lahhh..aku cili kn kau baru tahu..hahahahaha =p
alalala..
ape ni besa2 pun nangis lagii..
macam budak2..
pakwe tgk..pakwe pun leh lari woo
hahaha

KAMIHIDUP said...

biasalah tu, ramai je yang macam ni hatta lelaki pun ada juga yang macam ni.

nur onie said...

gula-gula ilangkan ngantuk and rase gugup *ayat skema

Zulfahmi Abidin said...

hehe. untunglah ade jgk org nk ckp ko mcm budak kecik. tp klu gule2 tuh rasenye biase je kot.^_^ alah.standardlah kau pon masih suke pink lagi kan. padahal dah 21 an. so ko mmg mcm dak kecik. (dapan boyprend perangai mcm dak kecik jgk baru padan muke)

Wani said...

muehehe , gula gula ??
haha

DanieL AdiE said...

Comel je..

Ailya Insyera said...

Adoiaii terasaaa

Faraa Eiman's said...

a'ah la , rase cm comel jep kak iqa dlm entry nieyh , haha

Hishyamuddin said...

sensitif jugak mu ea..sabor2..
nanti aku belanje gula2..sugus?hehehe

..hizamirahim.. said...

hehe.
zami pon.
kdg2 rase mcm budak2 je.
rase je la.
padahal ?
=______=

shahjiehan said...

ala...sweet je suka gula2... haaa.. jgn lupa... makan byk2 boleh kene kencing manis~

ABU said...

hahaha lucu..tak pe yg penting comel :P

Tapak Kaki said...

mau aku tak pernah rasa macam bebudak.. time aku main ngan sepupu aku yang kecik-kecik, aku lak yang terover..haha tapi aku buat bodoh je.. janji kitorang sama-sama ketawa..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan