19 July 2011

Officially twenty-one years old. =))


.Assalamualaikum.

doplohsatutahun? oemjayyy~ *speechless*. Alhamdulillah, dah doplohsatutahun aku hidup kat dunia ni. dan makin pendek jugak umur aku. err. kita semua ekceli. eceh. nak bersyarah bagai pulak ni. =P selamat hari lahir jugak dekat kawan-kawan aku yang sama-sama sambut hari ni. dearie housemate, FATIN and my lovely twin, ONIE


thanks kepada yang wish awal tuh. haih~ tak aci betul lah korang. wa tuntut hadiah baru tauu. ^^_ dan mesej paling awal dan paling menyentapkan aku dapat seperti yang tertera. maap la ye. memang aku kopi paste je ayat housemate aku ni. jadi, memang bahasa SMS. gasak ah korang tau baca ke tak. haha



disebabkan wa nak p tdo da, so dgn ini wa nk ucapkan selamat hari TUA. haha. mesti wa jd org 1st an. hehe. ble da lanjut usia ni, wa arap lu dimurah an rezeki n dipnjang an umo. wa hepi beb ad mmbe cam lu. da tua ni, jd matang sket k^^


 eh. saya dah matang lah~ hee



so, classmates, housemates, jangan terkejut minggu depan kak iqa jadi matang. huahuaha. dan korang, takkan baca je kot? wish lah jugak. haha. desperate birthday wishes aku ni. hikhikhik. nasiblah korang. sebab korang baca entri ni. =D


thanks to lovely facebookers jugak sebab wish. haih. hadiah nak jugak. boleh? ngaaaaa... one more thing. aku dapat free call untuk celcom for seven days, maxis for one day. err.. dan aku tak tau nak call sape. haha. ^^.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

13 Love Note (s):

Izatie said...

Happy Birthday Darling! :)

kembatolo™ said...

hepi besday wehh.. semoga cepat kawin. hahaha

JIJI YU said...

epi besdey tu yu..semoga kawen laju2..

✿ cikcimi said...

hepi birthday. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. :)

Faraa Eiman's said...

alolo , da kawen la kan , muahaha
HB sis ! ;D

Zulfahmi Abidin said...

Oh. what the hell is HB yang aku nampak kat FB tuh? Halkom Besar? Hang Berjerawat? Harimau Belang? hehehe. I just wanna wish you Happy Birthday Puteri Iqa Izyan untuk hari jadi yang ke XX (umur anda dirahsiakan). Sila petik bunge di hadapan rumah awak, kalau takde, petik bunge yang jiran awak tanam. Itu hadiah dari saye.^_^ For today. Go hangout with your friends and enjoy your day. Okey dear.^_^

zer0xs said...

Selamat Ulang Tahun Hari Kelahiran ye Makcik... tahniah... anda sudah tua.....

Wanie said...

happy bufday dik :)

adrinaqamarina said...

like banyak3 komen fahmie! hehe.


dapat jugak free call tapi dah dok sini, nak call sape nye~ haha! -.-'

SIELA MIKAIE said...

wish lagi sekali


happy besday eka...:)

KAMIHIDUP said...

selamat matang.

misz molecule said...

camner boleh cdelebrate ni??


iqa xbalik ke??
hehehe..

Tapak Kaki said...

nampaknya aku lambat wish la ni.. ketinggalan.. happy birthday ye.. dah tak leh cakap sweet 21.. tukar sweet tu jadi sour.hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan