01 July 2011

budak-budak kena kencing. heh.


.Assalamualaikum.

hye! it's already JULY!!!! and i'm officially twenty-one soon. and dear JULY, please be nice to me =)) 



yeah. tiba-tiba je starting english bagai nak rak. kalau nak harap aku taip in English semua memang hancus lah. hehe. oh ye. petang tadi buat birthday party untuk adik aku. tadek lah party sangat ponnnn.. setakat buat makan-makan je. demn gedik betul adik aku sebab dah tua pon miang keladi nak buat birthday party. aku tadek pon tawww.. *sobs*



tengah duk buat preparation tadi, ibu bawak lah keluar kek then letak kat ruang tamu depan. err. cara aku cerita ni macam korang tau je rumah aku macam mana. ehek ^_^ lepas tu, adalah sepupu aku dua, tiga orang duk tengok-tengok kek tu. dannnnnnn....


boboy : beli ke kek ni?
aku : eh. I lah buat. haha
boboy : yeke? kak iqa buat eh?
aku : mestilah. letih tau buat kek ni.

daniel : eleh. tipu. ni beli la.
aku : eh. mane ada. buat la.
boboy : haa. yela. kak iqa buat la. kak iqa kan pandai buat kek *ikhlas ke tidok budak ni*
aku : haha. betul. kak iqa buat.
daniel : ala, tipu...
boboy : yela. ingat tak hari tu kak iqa buat kek cokelat? ni kak iqa la buat ni..

*aku time tuh dah bajet dah nak buat entri sebab si boboy ni hidup-hidup kena kencing ngan aku. hahaha.

daniel : eleh. tipu lah. dah tu mane dapat kotak kek ni?
aku : err. print guna printer tu haa... hahaha
daniel & boboy : haha. tipu.

*finally.


*smile*

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

Azhafizah[フィザ] said...

haha..budak zaman sekarang mane leh tipu iqa.dorang lagi pandai kot..dah tak dapat nak kencing dah..>.< tahan kencing je la..hikhikhik

Faraa Eiman's said...

haha , comel2 jep budak tu
ingt senang ke nak tipu skrg ;p

Zulfahmi Abidin said...

tipu tipu.aku pon tak caye ko geti buat cake cokelet tuh yg ko bagi dye sebelum tuh. ehehhehe. apelah buat kes kantoi. leh masuk skola juvana tau nati.^_^

najihah sahami said...

haha..tlg la iqa. budak kecik pun nk tipu. aih....sian2...

ABU said...

hahaha nampak otak dia..nipu pun tak teliti..hhaahahahaha

emieysandra said...

haha..xmenjadikk nk tipu adikk.huhu

p/s : siyes, iqa umo 21?

Raden said...

kotak kek pon nk print. lol!

JIJI YU said...

ganah weyh printer demo..hehe

SIELA MIKAIE said...

budak2 skg advance..semua dieorg tahu....hahahaa...nk tipu pun dh susah..

shahjiehan said...

hahaha... budak2 skrg dah makin bijak!

Tapak Kaki said...

lain kali kek tu bungkus dalam plastik hitam baru tak kantoi.hahaha...

ENCIK TIKUS said...

saya senyum tengok adik awak.. pandainyeww.. kahkah

Raji and Yeen said...

comel nyer adik ko..
macam upin ipin jerp..
hikhikhik... :D

omai.n i k l i s a said...

bijok dah budak sekarang~

DanieL AdiE said...

Daniel tu bukan DANIEL ADIE kn??

hehe...

Solehah said...

pandai betul diorang..silap la bagi nampak kotak tu.

Hans said...

hahahaha
kantoi dkt kotak
ekekekeke

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

Un Phat Lee said...

haha.pecah tembelang.

syafiqakarim said...

haha makanya,
jgn menipu budak2.hahah

apik pehe said...

hehhe..dah nak meningkat tua dah dia

adrinaqamarina said...

haha tapi rina dapat imagine situasi dye sebab cousins rina pon ade salu macam ni.


part kotak kek tu tak menahan. haha.

nur onie said...

mesti tipu!haha

Amanina Sofea said...

tak sabar nk smbut bufday la tu :)
same age la

Anonymous said...

my kids always said... x baik tipu tau....

enyheartsdiamond said...

heheee! kotak kek print.. so cute lah jawapan u syg.. welcome to the club very soon! :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Haha tak terer menipu lagi nih ;P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan