Skip to main content

Hizami, Nak Header Satu!

thanks to rina sebab tag. eceh. padahal dah berpakat nak tagged. huahuahua. thanks zami sebab jemput walaupun header aku tu dah lawa katanya =P 



klik gambar =))




Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab semalam kan saya punya birthday. so, header tu sebagai hadiah hari jadi saya. okeh? heee =)

tagged : si lesung pipit super duper comel =))


p/s: sorry tak sempat nak blogwalking lagi =)

Comments

SIELA MIKAIE said…
klu eka dpt, tlg ckp kt hizami ade kakak eka nk jgk satu...bole??hehehee
Fara E's said…
hoho , GL la kak iqa !
senang2 je kan nak dpt header free skrg? hehe. best of luck!
Unknown said…
hizami yg lelaki sebelah ape tu eh? hahaha.
adrinaqamarina said…
hahaha! nak gelak baca ayat mula3 tu.


pakatan rasmi antara kte berdua :P
DanieL AdiE said…
Good Luck Iqa...

Happy belated birthday ya..
cimi said…
hee. nak join tp xjoin3 ag.
gudluck!
ijat_asni said…
good luck
^_____^
Hizami Li said…
tak aci!
gune alasan birthday!
haha.

okay2.
kite tengok sama ada alasan tu berkesan ke tak.
:P

good luck.
najihah sahami said…
hahaha....kenyit2 mata sikit kat zami...mesti dapat.:)
Tapak Kaki said…
sebelum ni header ang selalu ye ada gambar.. cuma yang ni je hanya tulisan..
Azhafizah MN said…
gudluck iqa..alah!kompem zami bagi tu..kan cekgu zami!
semoga anda terpilih :)
Mra Mastura said…
hoho mcm tu ye.. gudluck syg!

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…