20 July 2011

Hizami, Nak Header Satu!


.Assalamualaikum.

thanks to rina sebab tag. eceh. padahal dah berpakat nak tagged. huahuahua. thanks zami sebab jemput walaupun header aku tu dah lawa katanya =P 



klik gambar =))




Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab semalam kan saya punya birthday. so, header tu sebagai hadiah hari jadi saya. okeh? heee =)

tagged : si lesung pipit super duper comel =))


p/s: sorry tak sempat nak blogwalking lagi =)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

14 Love Note (s):

SIELA MIKAIE said...

klu eka dpt, tlg ckp kt hizami ade kakak eka nk jgk satu...bole??hehehee

Faraa Eiman's said...

hoho , GL la kak iqa !

Rtp Farra Arisha said...

senang2 je kan nak dpt header free skrg? hehe. best of luck!

bunbun said...

hizami yg lelaki sebelah ape tu eh? hahaha.

adrinaqamarina said...

hahaha! nak gelak baca ayat mula3 tu.


pakatan rasmi antara kte berdua :P

DanieL AdiE said...

Good Luck Iqa...

Happy belated birthday ya..

✿ cikcimi said...

hee. nak join tp xjoin3 ag.
gudluck!

ijat_asni said...

good luck
^_____^

..hizamirahim.. said...

tak aci!
gune alasan birthday!
haha.

okay2.
kite tengok sama ada alasan tu berkesan ke tak.
:P

good luck.

najihah sahami said...

hahaha....kenyit2 mata sikit kat zami...mesti dapat.:)

Tapak Kaki said...

sebelum ni header ang selalu ye ada gambar.. cuma yang ni je hanya tulisan..

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck iqa..alah!kompem zami bagi tu..kan cekgu zami!

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

Mra Mastura said...

hoho mcm tu ye.. gudluck syg!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan