24 January 2014

Tak tau nak letak tajuk apaaaaaa. Hehe


.Assalamualaikum.

Holaaaaa everibadeh. Aku tengah bertungkus lumus siapkan assignment kawan-kawan mak aku. Dah lama dapat tapi gitulah.. kerja last minit. Macam biasa. Pening jugak aaa kepala nak fikir semua. Mana aku ingat segala bagai tenses tu. Grammar pun asyik kelaut aje aku ni. Gigih pulak sekarang belek kamus, google pasal tenses. Dan agak-agak berapa upah aku nak kutip dari semua kawan mak aku ni?

cantik kannnnn. aku tengah berangan nak buat ni jadi wedding crown. old skewl sangat lah crown yang biasa tu. kehkehkeh. 

Berbalik pada topik asal, aku nak kena siapkan at least malam esok. Ada lagi dua assignments yang tak siap ni. Sebab Ahad busy pegi sana-sini, Isnin sampai Rabu aku kat KL. Lepas balik KL nak kena siapkan order lagi. Haaa tudia. Time busy. Time tak busy, melantak je kerja aku sampai semua baju tak muat dah. I need new clothessssssss please. 

Lepas tu pulak sejak aku sampaikan niat nak kahwin, dan parents aku dah syak siapa orang tu memang aku asyik kena perli. Mula-mula mak aku macam tak restu atas sebab-sebab tertentu yang mana aku tak boleh terima. Hehe. Tapi bila lama-lama mak aku dah macam okay la jugak. Cuma bersyarat jugak la. Muahahaha. Kesian betul aku. Susah jugak nak slow talk dengan mak aku ni sebab garang sangat. Wuwuuu. 

Tapi sejujurnya aku tak boleh nak pastikan pun aku dengan dia betul-betul ada jodoh. Dan pasal kahwin pun tu cuma niat semata-mata. Tapi tau jelah orang tua ni kan. Diingatnya bebetul. Muehehehe. Kalau ada rezeki lebih, boleh aaa nak kahwin ponggg! Gituuuu. 

aku penah buat. kau penah? 
apa aku dapat? sampai sekarang aku masih lagi kawan baik dengan dia. muahahaha.

Aku rasa entri kali ni macam agak panjang sebab aku tengah fed up sangat nak buat assignment nih. Isi dah ada cuma bila bab menaip fully English tu aku dah lupa aaa nak guna ayat amende. Nak-nak pulak untuk assignments. Skema aje ayat nye haaaa.Maybe jugak sebab aku buat kerja last-last macam ni. Tulahhhhh awal-awal tak nak buat. Asyik makan, tengok tv, tidoooo je keje nya. 

Jadi dengan segala hormat, biarlah aku membebel dekat sini. Next week lepas busy sikit tu plan nak pergi melantak. Cheat day weh. Haaaa iols tengah diet sekarang. Tolonglahhh percaya. Ahaks. Disebabkan ada port western baru kat KT ni maka wajib la geng-geng pergi kan. Geng single vs Bini orang. Cool sangat.

Dan akhirnya aku rasa aku kena siapkan jugak semua assignment malam ni. Tssssk. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

cepatla kawen,ak nk mkn nasi minyak ni.ahaha..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan