24 October 2011

Boys Over Flower Scenes! | If You Lose Someone Like That, You'll Regret It Forever...


.Assalamualaikum.

tajuk dengan bahasa penjajah bagai nak rak. ehek. BOF! dulu kecoh drama ni syok. setat tengok cite ni la aku jatuh cinta dengan Lee Min Ho. ahaks. 












source : la-romanesca

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

12 Love Note (s):

najihah sahami said...

haha.nice la iqa!!!!

ain dzaya said...

cerita nie mmg patut di tonton sebab byk pengajaran taw..event love story...

kim heeruul said...

dekat BOF Ga Eul dgn kim bum secocok..hhi

Paris Lipton said...

wuaaa giler bof...wuaaaa lgi....

Solihin Zubir said...

penin plak tgok gambaq tu.. haha..

cik helena said...

comel gilak gurl tu!

Fara E's said...

thumbs uppp !

Umie Artoqiemie said...

1st aku baca entry macam ni.. macam tengok bidio plak tgok flash ni haha.

MIMIE AIZA said...

x suke lee mi ho.. mimie suke siwon.. ahaha

Arol Mubin said...

Maaf, saya tak layan Boys Over Flower. Saya layan Cinta Elysa dan Soffiya jek. Haha. :D

SIELA MIKAIE said...

akak tgk cter tu ulang2 pun xjemu...

Tapak Kaki said...

addicted!hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan