15 October 2011

Hadiah Header Daripada Laptop Buruk Budak Lelaki Sebelah Pintu.


.Assalamualaikum.

hamboi..kemain tajuk entri. nak jugak cakap daripada zami. haha. eh. biasalah. aku kan dapat hadiah daripada contest zami hari tu. eh. contest ke? ye kot. aku main ikut sedap hati aku je =.= so, lepas bagi alasan yang kukuh aku dilistkan TOP 10 yang menang. so, aku dapat lah hadiah header baru kan? cop. hadiah daripada laptop buruk tu zami sendiri yang cakap. bukan aku. =P setelah berbanyak songeh dengan zami, siaplah header... tadaaaaaaaaa!!!!!!!!






comelkan? hee. thanks again zami =)) aku memang banyak songeh sebab suruh zami buat doodle perempuan pakai tudung. sebab aku tengok hari tu dia duk gigih sangat buat doodle. haha. nampak tak kekejaman aku kat situ? ^_^ tapi, aku tak pasang lagi header ni. sebab width dia tak sama. tak adjust lagi. aku pulak lupa nak bagitau witdh kat zami hari tu. so, buat masa sekarang aku simpan je dulu. nanti aku adjust =D



oh ya. dulu aku ada satu blog untuk cerpen. cerpen leww sangat. tapi tadek apa dah kat situ. cuma aku buat untuk personal life. kalau nak skodeng boleh =) sini hokeh. ^_^ jangan persoalkan kenapa mata snow white kat situ pink. sebabnya aku dah jenuh nak kaler dekat photoshop kelmarin, tapi susah. =P

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 Love Note (s):

Mra Mastura said...

comel okey!
xpe suruh aje dy buat dodel macam2. hehe
^^ *mra pun kejam*

NisaAdnan said...

nak jugak header yg comel2 =,=
#jelesss

Azhafizah[フィザ] said...

bestla dapat header baru..alah zami tu tak kesah suruh buat doodle..tgh rajin tu walaupun lappy buruk..kunun2 je tu..byk jasa lappy tu

Cik Jari said...

comellllllll,nak jugak....nak jugak....




p/s: lagu kat sini best:)

Syat0za Zai said...

k, jeles.. kbai

dyah16 ! said...

header comel.
love the color combination.
gojess gila header.

adrinaqamarina said...

haa ni baru dipertontonkan secara rasminyee :P



*count oh meeeee* :P


cerpen tajuk di saat aku mencintaimu!

m!3yr4h_LolLy said...

oloh, comeynye header to. ;)

DanieL AdiE said...

Comel2..huhu..

Bile nak tukar??

ahmad endo said...

nice tu...hehehe

MIMIE AIZA said...

alololo comeinya header...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comelnya! nak jugak...haha

J.Syazwana said...

dem kite suka combination grey and pink. love love.

SIELA MIKAIE said...

comel..tukar header yg niela..bru nmpk perempuan skit..hahahahaha..

Ain Zulaikha said...

hehe pandai gak dia buat header...
best lah iqa :)

Arol Mubin said...

Tahniah! Sebagai pemenang, memang patut demand sikit. Hehe. :D

Hawa Ahmady said...

lawa la header..suke2..!!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan