13 October 2011

PINK memang colour feveret aku sampai bila-bila. tapi, aku bukan jenis lembut-lembut macam gadis. err. paham?


.Assalamualaikum.

tajuk tu aku rase dah boleh sangat nak buat entri. kan? sesaje aku nak bajet tajuk entri macam best so, aku buatlah panjang. tapi still lagi entri aku paling tak best dalam dunia. sadis jadi aku ni haa. eh aku suka kaler pink sebab aku bajet aku boleh jadi very the ladies. tu sebab dulu aku ada kawan perempuan yang minat pink. dia tak ganas dan tak jugak lemah lembut gemalai. dia biasa je. tapi, dia sweet derr. comel ^_^ tapi tak semua perempuan la minat pink. ada yang menyampah. kan? 


PINK tu kawaii kan? lelaki comel kot pakai PINK. ngeh ngeh ngeh



even pink tu nampak kawaii, nampak terserlah kelembutan perempuan TAPI, bagi aku tak! aku tak very the ladies pon. aku ganas ni. gelak macam kuntilanak pun ade. entri aku pun banyak hentam perempuan yang pesen tak sedor diri. ade ke kelembutan aku kat situ? dan aku rase kan, jiran-jiran kat rumah sewa mesti tension dengar aku gelak. dan aku rase dieorang sume tak sabor tunggu aku belah dari kawasan kejiranan tu. ape ke tidoknye, time 12 malam ke atas, aku gelak bagai nak rak. time-time tu jugaklah ketawa aku ni nak aktif. doiii..


entri ni gambar semua nak pink ^_^


btw, aku tak suka sangat pakai baju pink. aku cuma suka benda-benda yang kaler pink. kalau boleh dari A to Z aku nak pink. sampaikan aku kena marah dengan housemate aku sebab nak beli kain lap kaki kaler pink. huaa. siyes air mata aku nak terburai time tu. aku bukan apa, aku memang sesentap orang marah aku beli apa-apa pun pakai duit aku sendiri yang kaler pink walaupun benda tu aku memang niat nak share dengan orang. gila childish aku =.=


ekceli dulu aku obses dengan kaler hitam. tapi sebab abah aku suruh tukar kaler lain, aku pun pilih lah pink. tapi, sekarang kalau suruh tukar lagi, memang tadek makna. aku takkan ikut. eh. macam panjang je aku membebel kan? bukan macam, memang ye pun. #kbai *jangan benci kaler pink iteww aww (penampo suter)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

haha.. comel je pompuan pakai pink..heh3

najihah sahami said...

haha..rajin pulak tukar bila abah suruh eh. kalau mish umi suh tukar. sikit2 pepel. sikit pepel. ades....

Solihin Zubir said...

haha.. pink mmg sinonim dgn gugurl...

laki plak dikatakan gay n auw bila pkai pink..

padahal pink antara warna feveret rasulullah.. hehe..

amboih.. kuat menjerit nowh.. cili kang.. :D

Azhafizah[フィザ] said...

I am PINKAHOLIC ^^

JIJI YU said...

aku pakai kaler pink..kaler feveret nabi tu

Woofer Storm said...

suka kaler merah..hehee


tak kira,izyan kena ikut gak suka kaler merah...wajib..hehee

syafiqakarim said...

aku tak suka pink.serious!
haha tp tgk pink juga lahh.haha

DanieL AdiE said...

Pink itu comel..huhu

Mra Mastura said...

ehem. kite suke pink!

SIELA MIKAIE said...

akak dulu xminat pink. geli giler tgk ladies yg semua brg die nk warne pink. perlu ke?tp sekarang ke arah pink . tak tahu kenapa. mungkin kne daulat..kah3..

Hans said...

pink warna yg lembut tapi kalau dari rambut sampai kaki semua warna pink agar pening mata memandang...
ekekekeke

Zaza Zafran 귀여운 said...

zaza pon suka pink

Oppa Kudin Nz said...

pink memg comel..
tp purple pon comel jugk..heee ;D

syamimi fatin said...

yeay, minat pink jugak! :)

delarocha said...

pompuan memang minat pink ye

HAJAR hasan said...

sbnrnye kan. hajar pn x suka sgt wrna pink. tp kan! ble dibelek almari baju tu, baru sedar btp banyaknya baju warna pink. hikhikhik. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

pink mmg comel! tapi terlalu girlish kalau semua benda nk pink. pink maniac, oh no, i'm not-,- hehe

littledolphin said...

gelak lepas 12 tgh mlm memang sngt menakutkan =.=' kurangkan lah ye gelak malam2 buta.

saya bukan peminat pink tapi ada banyak baju pink -.-

nanie said...

sy suka pink sbb sy rasa sy nmpk comel bila baerpakaian wrna pink..ok bye *gila prasan

dyah16 ! said...

luvpink :)
ku pun ske kaler pink. tpi kalau utk majlis kawin ku. tidaklah aku pilih kaler pink. ekeke. peliks kan?

MaYa MustWany said...

he2..dulu mas anti giler ngan warna pink.now leh terima sikit2.sebab dari dulu akan ingat pink for sweet.

aming said...

ok..pahamm..mesti ak org ke-22 juta kate mu kurus

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan