17 October 2011

nanti jangan lupa tulis biodata tau o_O


.Assalamualaikum.

time sekolah rendah dulu setiap kali nak cuti akhir tahun mesti ramai gila yang mintak biodata. macam tahun depan tak jumpa. padahal kalau sekolah kat kampung tu rumah semua dekat je. hehe. tapi biasalah kan...budak-budak. sekarang ada lagi tak macam ni ek? kalau dulu asal nak buat biodata je mesti cantik-cantik. tulisan berangkai kemain lagi. padahal buruk jugak tulisan time tu =.=' siap dengan pen kaler-kaler lagi..



kalau yang kreatif mesti lukis macam-macam. kalau yang kreatif lagi buat biodata dalam bentuk baju, apa entah lagi. asalkan nampak cantik. lelaki tadek kot buat kerja macam ni. ke ada jugak? aku pun lupa sebab aku mintak je satu kelas. hehe. entah mana hilang dah buku biodata. kalau ada, boleh buat kenangan. tapi sah aku dah buang. =P







lately ni mood nak tergedik-gedik kat blog lain tak berapa nak feel sangat. sorry yawww ^_^ btw, esok kite nok gi holiday tigo aghi dengan boipren kite. ingat awok sorang je ke ade boipren? kite ade jugok.=p so, lepas balik holiday ni insyaAllah aku akan blogwalking macam biasa =)) dan sementara tu korang ada cerita pasal biodata korang dulu? nak bagi biodata pun boleh. ahakkkk..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

24 Love Note (s):

SIELA MIKAIE said...

akak ade smpan lg buku biodata mse sekolah rendah dulu..siap pakai buku log sampul cntik2 lagi...huhuhu

Syat0za Zai said...

nama : syatoza zai
kelas: 6 Darul Iman
sek: SK Blogger Malaysia
Hobi : main game, tidur, makan, fb, study
cita2 : graphic designer, multimedia course, main teng-teng yg berjaya :)
pesanan : biar putih tuling, padahal tulang mmg putih dan mat pun mmg putih dan hitam kecik..HAHA

J.Syazwana said...

ciss patot ujung tahun ni gue nak pergi holiday jugak. tapi terpaksa postpone tahun depan T____T

faryzh said...

tajuk header biodata tu 'MY BIOZ'...

faryzh said...

kalau makwe nk bkenalan ngn pakwe ade la tergedik2 mintak biodata.tu tandanya si bunga tu nak ajak kapel.hahaha.lawak gilos.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ha'ah kan tukar2 biodata dulu2 macam dh jadi satu budaya hingga ke hari ini:)

azwa amani said...

huhuhu..amani simpan lagi woo buku2 tuu, ade lah 2 tiga buah buku biodata kawan2.. huhu.. kelakar tgk cita dalam biodata,..bila besar, brape kerat jer yg betul2 jadi.. hehehe..

selamat bercuti..

syafiqakarim said...

haha dulu aku benci buat biodata.sebab aku kan jenis jaga privacy.bila cigu suh buat rasa mcm
"whathell doh kau nak tau psl aku"
haha tipu tipu -.-

kau curang dgn aku!err,jgn lupa ole ole.take care

JIJI YU said...

aku salu
wat mahal

kim heeruul said...

mse zaman cinta monyet msti mintak biodata..hihi..

sarah mohamad said...

hahaha .. memang pungggg! dulu siap ada buku biodata lagi. skrg entah bebudak amalkan lagi ke tak hehehe

NisaAdnan said...

HAHA BETUL BETUL! ORG LAIN PUNYA SUME CANTIK2. ORG PUNYA SKEMA GILER LAHHH

misz molecule said...

hahaha..bile fikir balik mmg lawak..


tapi itulah kenangan..


yg xmgkin kite dpt rasa blik :(

ain dzaya said...

dulu buku bio sume cantek2, blink2, mahal2...
siap cam diary lagi..penuh dengan makanan kegemaran ,tarikh ape ke jadah
wahaha..sweetnyee dulu =)

Solihin Zubir said...

ahaha.. betul... dah tu siap wat biodata mcm ni..

S- eorang yang kacak
O- rang ramai suka
L- ove u so much..
I- .......
bla.. bla.. bla.. haha..

cik helena said...

erm dalam biodata kite nak tahu tak makanan kegemaran kite apa?warna kesukaan?hahaha

rindu zaman sekolah!

Arol Mubin said...

Bila sampai bahagian "cita-cita", semua tak nak mengalah! Nak cita-cita yang gempak jek, paling famous "doktor pakar bedah". Tapi bila waktu Sains, semua tidur tak ingat dunia! :D

Zul Fattah said...

erk.. entah r.. hilang dah kot.. semua..

MIMIE AIZA said...

bf zaman kecik mimie dulu buat biodata utk mimie lg cantek dari mimie buat.. maluuuu eheee

edda(",) said...

hahaha.. sangat teringat. tapi kan, edda pernah simpan buku biodata kwan sampai tak tau letak mane. sian dia kena collect balik biodata kengkawan lain. hahahaha

Ain Zulaikha said...

betul2...
hehe.. asik nak buat biodata je dulu2..
paling geram kena buat lagi sekali bila diaorang dah hilangkan biodata tu.. um2.. dulu benci gila dengan sekolah, sekarang ni dah tak benci dah rindu jeeeeeee

dyah16 ! said...

beb! holidayy mane. wuu. ikott.

tapi aku xde boipren. cm no?

alexa yussida said...

selalu jugak buat..haha kemain nak kreatip..ayat cliche,forget me not :D

MaYa MustWany said...

ha3 yups..time zaman mas pun masih ada ni.rasanya just skolah rendah jew.menengah da matang.acewah! he2.tapi sblik kegembiraan time tuh,de kenangan paling pahit hidup slmanya..hu3.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan