21 October 2011

cerita holiday yang tak best. wuwuuuu =P


.Assalamualaikum.





fuhh. baru ada masa nak update. eh. padahal banyak je masa. ehek. semalam aku baru sampai rumah. yela kan, aku kan pergi holiday dengan boipren aku. hikhikhik. jeles lettew ^_^ mak aku tau tak? mestilah tau. kalau tak, tadek makna nak pergi jalang-jalang gitu. ke guane? =) tapi agak bosan la sebab duduk tidur je kat hotel. eh. aku tak lah tidur dengan boipren aku. aku tidur sorang-sorang atas katil yang besar gedabak. ehem. ekceli boipren aku tu sebenarnya BAPAK aku. kuikuikui. aku ikut abah aku pergi Cameron Highlands sebab abah aku ada kursus. aku menyibok je lebih. tapi, family aku yang lain tak ikut sebab ada hal. tapi bagi aku cameron tu tak lah best sangat pun. hehe. lain orang lain la pendapat. mungkin sebab aku tak suka sangat tempat yang bosan macam tu. =P


sepanjang kat sana, sempat pergi jalan-jalan jugak lah. jalan-jalan sorang, dengan abah and kawan abah.. tapi part jalan sorang-sorang mencabar sikit la. sebab kat tempat orang. aku dah la first time pergi. huhu. tambah lagi dengan jalan tak straight. tapi ok la. pengalaman =)) aku pun tak tau nak cerita apa lagi sebab aku banyak duduk dalam bilik, turun makan.. macam tu jelah kitaran hidup 3 hari 2 malam kat sana. abah aku pun cakap GENTING HIGHLAND lagi syiookkkk.. ehehehe...


btw, thanks la sesape yang sudi komen entri sebelum ni. and thanks sebab share cerita biodata =)) nantilah blogwalking. penat tak habis lagi. eceh. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 Love Note (s):

syafiqakarim said...

aku nak stoberi.

dyah16 ! said...

beb. tempat gitu best utk mak2 je kot. haha. byk ler ko soping stroberi ekk?

:D

Nazatul shima said...

hehee..ni namenye pasif holiday..duk dlm bilik je...hahaa.. sian..xpe, lenkali gi ngn kwn2 plk..sure best! :)

JIJI YU said...

aiyok...syle dslr dio

fiDooo said...

memang anak ayah betul lah dia nie,, ngeh3

Jemput ke: Adil ke tak? || kisah kambing tapi ?

SIELA MIKAIE said...

akak bru plan nk pegi cameron bulan dpan..dh kamu kate tak best, tukar planla..hahahaha

Azhafizah[フィザ] said...

xde ape best melainkan strawbery dan ladang teh..lagipun dah kurang sejuk situ..

kim heeruul said...

ada bawak balik untuk gua buah tangan tak ? hihih..

Tapak Kaki said...

bila la aku nak dapat sebijik kamera macam tu..aish. jeles!

KAMIHIDUP said...

tak best?

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan