20 July 2012

Birthday Wishes


.Assalamualaikum.

Alhamdulillah, semalam dah genap 22 tahun hidup sementara di muka bumi Allah ni. syukur :) buat kawan-kawan dari tadika, sekolah rendah, sekolah menengah, matrik, uitm, blogger, dan semua semua, thankyouuuu so so so so much yang wish kat facebook especially dan jugak twitter. 



*antara yang paling awal wish* 
:)















saje je ah nak mengendeng. hikhikhik.

esok dah 1 Ramadan. Alhamdulillah. yeayyy. Ahlan wasahlan ya Ramadan :) azam tahun ni nak puasa penuh lagi :P 


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

sea_lavender said...

Selamat berpuasa, moga Ramadhan kali ini lebih baik sebelumnya.. Insya-Allah.. ayuh tingkatkan p'abdian pada Maha Pencipta :)
Selamat hari lahir juga.. mge dpnjgkn usia dan d perluaskn rezeki Allah..

FairuZainal said...

Hepi birthday!!! :D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan