30 August 2012

cerita macam macam. eh?


.Assalamualaikum.

takde apa sangat nak update cuma saja nak buang masa yang ade :P sekarang cuaca tak menentu. kejap hujan, kejap panas. bila hujan banyak je bocor. macam boleh masuk bersamamu gitu. ni dah raya ke berapa eh? tak perasan pulak. tapi semua dah masuk keje, start kelas, nak masuk degree. so, taklah beraya sangat dah kan? biskut raya kat rumah pun dah nak habis. tinggal cornflakes je. tak laku =.=' duit raya still ada ni haaaa. hehe. nak buat macam mana, over dose sikit tahun ni. ahaks. tapi ada yang dah guna lah buat beli apa apa yang patot :)

well, barang buat biskut raya pon banyaaaaaaakkkkk je lagi. tak tau nak buat apa. kalau simpan sampai tahun depan boleh ke? ni pon dah lama tak buat kek. nak buat tapi, orang kat rumah tak makan sangat. banyak diri sendiri je makan. so, fed up okay T___T dah la nak pasang nozel kat piping beg tak pandai. tapi tadi tetiba otak jadi genius. lol. teringat kat you tube pon ada tutorial macam macam. so, jumpa la. senang je rupanya. heee 



ohhh. dah tak pink sangat kan masuk ni? :P bosan jugak bertahun tahun kaler pink. so, beralih arah sikit la. ala putih suci gitu. tapi unsur pink tu ada lagi la... tak boleh nak lari dari pink. >_< sekarang tengah tunggu ruby nak datang. esok kiteorang nak pergi raub! weee. first time okayyy. even ada orang cakap kat aku 'takde ape pon raub tu...' tapi, aku eksaited gila nak pegi. hahaha. ekceli kenduri kakak nisah tapi alang-alang nak pegi jalan rumah kawan ibu jugak. and luckily, kawan ibu belanja homestay tiga hari dua malam kat sana. yeayyyy. thank you cik nora ;) then, sabtu malam we're gonna have barbecue!

soon, dah nak masuk keje. apa rasa keje eh? seram jugak ni. semalam lepas abah bagitau terus rasa macam nak pitam. over giteww. tapi, takpelah. semoga Allah permudahkan segala urusan :) nanti dah keje, balik keje konpem tido awal malam. hakhak. biasalah. office hour. lagipon nak pegi keje kena gerak awal pagi. terengganu sekarang pon jammed kotttt o_O tu tak masuk lagi kena bangun awal pagi! macam payah sikit lahhhh. 


dah lama tak menaip panjang gini. teheeee. so kali ni panjang sebab takde point nak bagitau. hmmm. bila nada cinta ni nak tamat hahh? bosan okay. errrrrr. *lariiiii*

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

12 Love Note (s):

J.Syazwana said...

Ari tu private blog ke? Nak masuk xley. Huhu. Gud luck keje. Kalau dpt boss best ok lah. Tapi kalau dptyg ko abes la. Hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

heee. private kejap je sbb cek entri lame :)

hopefully dpt yg okay la. kalau tak naya jugak :P

the malay male said...

best ke g raub?

emieysandra said...

lawanyer bunge, pinjam..nk wt kawin..hehe :D

SIELA MIKAIE said...

congrats dh dpt keje dh..!..lepasn ie klu ade outstation ke johor roger2 akak oke..hikhikhik

Amanina said...

Hehe..kejap je dh hbis bulan syawal, dh habis raya tp open house tetap ade..

Puteri Iqa Izyan said...

@the malay male

bessssttttt sangat. tak puas lagi round raub ni. hihi

Puteri Iqa Izyan said...

@emieysandra

ambik laaaaaaa. hihihihi.

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

wokeh kak. no hal la. boleh suruh akak belanje. hakhakhak

Puteri Iqa Izyan said...

@Amanina

tau takpe. kemain org malaysia ni. smgt raya berkobar je. huhu

Azza Azman said...

kat kampung sungai pasu ke?

Puteri Iqa Izyan said...

@Azza Azman

nope. kat sempam baru ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan