25 August 2012

Rayaaaaaaa :))


.Assalamualaikum.

aku tengah duk tunggu myrah nak datang ni then nak pegi beraya. yeahhh. ni dah hari raya ke 7 dan aku baru je nak keluar rumah nak pegi beraya rumah kawan-kawan. sebelum ni memang susah lah sebab setiap hari ramai je datang. nak tinggal kat ibu sorang-sorang pon tak berapa sanggup. heee. sape lagi nak tolong kalau bukan aku kan? ececece~

gambar raya pon takde ni. sobss. tengah tunggu mak sedara email. tapi, bila nak nak email tu? ^_^ How was your eid celebration? banyak dapat duit raya? well, ada yang dapat ada yang tak dapat kan? biasalah nak nak yang dah doploh lebih lebih tu. hee. tapi, aku still je dapat. untung pegi beraya dengan family kannn? ;) bila dah makin besar, haruslah makin banyak duit raya tu. lagi banyak dari aiman aku dapat. wkwkwkwkwk. padahal aiman tu baru form 2. akak die ni dah doploh dua pon. 


so plan beraya kat mana tu memang blur lagi. sudahnya merewang kat bandar KT tu je kot. ishhh. tapi, kalau boleh nak pegi semua rumah kawan-kawan :) btw, thanks kepada yang sudi datang kat rumah kiteww :P setelah 5 hari raya baru dapat merasa duit baru yang doploh hengget tu! fuhh. payah betei nak dapat. so, sebab macam limited gitew, aku decide tanak guna. macam budak-budak je sayang nak guna sebab comelssss. 

okayyy. selamat beraya sakan semua! selamat masuk keje balik, selamat start kelas, bla bla bla~

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

syafiqakarim said...

nak tengok gambauuuuu raya
hiks


weh hg tak nak dtg rumah aku ke

siela mikaie said...

selamat hari raya ika..

gmbar raya cepat2 upload oke..:)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan