28 August 2010

Congratulation! --> SARAHNAJWAN,please read this..


.Assalamualaikum.

Alhamdulillah..akhirnya jumpa jugak followers aku yang ke-100! tahniah ye kak sarahnajwan dan jugak terima kasih kerana sudi follow blog saye yang tak seberapa ni.
kepada yang tak sempat tu mintak maaf ye.ekekeke..lain kali aku buat lagi.sebab sekarang bajet tak berapa nak cukup.hahaha..tapi,untuk kak sarahnajwan, nanti saye bagitau apa hadiahnya hujung minggu ni ye.sebab esok saye dah nak balik kampus dan saya akan timbul balik hari rabu ini.insyaAllah. apa-apa pun saye harap kak sarahnajwan take note pasal ni dan sile tinggalkan nama dan alamat kak sarahnajwan kat email saye : puteri_iqa197@yahoo.com. hadiahnya tak bernilai beratus-ratus tapi saye harap akak sudi terimanya.

terima kasih jugak untuk followers yang lain :)





terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

11 Love Note (s):

sarah-najwan said...

salam iqa...
tima kasih yer.rezeki anak4 pada buln ramadan ni..

nati akak emel pada awk yer..
fyi..adik akak tu fomfuan yer..skrg sem 4 rasenyer..dip ee..

adrinaqamarina said...

tepuk3.

puteriqaizyan said...

kak sarah: insyaAllah..lgpon hadiah saye tak sbrpe pon kak :)

owh yeke..lebey kurg jelah umo kami..huhu

puteriqaizyan said...

rina:hehehe....tepuk byk sgt kan merah lak tapak tgn tuh..huhu

SyUhAdA said...

tahniah kak sarahnajwan~

Tapak Kaki said...

aku bukan sarahnajwan tapi sudah terbaca entri ni..hehe

puteriqaizyan said...

tapak kaki: hahaha..takpe2.. :))

Mommy Pinky said...

wah, bestnya dpat hadiah..nak jugek :D

diraja22 said...

tahniah iqa, bertambah jg lg follower..

puteriqaizyan said...

kak zana:hehehehe....len kali utk kak zana pulak ye..ngeh3..

puteriqaizyan said...

diraja22: thanks :))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan