28 August 2010

first time neh!!! suke3!!


.Assalamualaikum.


yipee!!!!!!!!!!!!! nak tergolek-golek suke dan riang rasanya aku pagi ni!!boleh tak aku nak happy macam pompuan kat atas tu? boleh kan?
adoyai..tadi aku rasa macam nak cek cik NUFFNANG sebab dah lama gila aku tak bukak.hehehe..macam biasa la kan,aku tengok analytic tu dulu.memang aku akui pengujung makin kurang kat blog aku.entri-entri aku jarang diupdate tatkala aku berada di kampus.lepas tu,aku try la arahkan cursor kat earnings tu.skali tengok ni hah aku dapat:




seriously aku rasa macam nak tergolek-golek happy. maaf la kerana kejakunan aku ni. orang lain dah beratus-ratus dapat earning tapi aku baru ciput ni. dahla first time.eh eh eh..mengada-ngada pulak aku pagi ni.haha. papepon aku sangat happy sebab nilah earning pertama yang aku nanti-nantikan.nak jugak aku merasa keluarkan duit dari nuffnang nih.huhu..korang rajin-rajin la klik-klik untuk menderma kat aku lain kali ye.hehehehe..terima kasih cik nuffnang! love you very very much la! :)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

rina tak pernah pon daftar nuff ne. ag la tak de pa pe. haha.

pe ag iqa, bebuka nanti lepas tu.

puteriqaizyan said...

rina:hehehe...iqa ni da lme dftr.tp nilah bru pes time.hek3..xpelah..xyh la susah2 tunggun mcm iqa.hehehe

hoho..nk kumpul2 dulu.nk rase cner jd kayo.hak3..

ahmad endo said...

bestlah.....hehehe

HonEyBuNNy said...

wah2...happy neh...tahniah..;_)

puteriqaizyan said...

endo: ngeh3..tau xpe..:)

puteriqaizyan said...

honeybunny:hehe..welkam2 :)

Tapak Kaki said...

kira duit raya dari nuffnang la ni ek...macam kedekut je nuff ni.. hehe

puteriqaizyan said...

tapak kaki:errr...agak la..hahaha..tp xpelah..akhrnye dpt gak merase..ngeh3..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan