12 August 2010

yeehaa!!!


.Assalamualaikum.

salam ramadhan. . .

good morning semua bloggies tersayang! Alhamdulillah hari dah masuk hari kedua umat Islam menunaikan ibadah puasa dan termasuk jugak la aku. semoga ibadah puasa tahun ini lebih mendapat berkat daripada Illahi. lepas sahur tadi aku terus online dek kerana terlalu lama aku meninggal kan dunia blog ni. eleh..yela tuh.huhu. aku rindu gila nak berblogwalking. tapi aku rasa macam dah malas nak online. kalau aku online kat kolej,for sure aku takkan study punyer. dah dua sem aku lalai hanya kerana gila online. sem ni aku nak kurangkan la sikit. online pun bila balik rumah je. okeh tak? dan memandangkan umurku yang semakin meningkat dan juga kerana aku ingin jadi lebih matang,so aku dah tukar sikit layout ni. no more pink.merah itu berani. so,aku tukar taste pulak sebab time tengok template banyak-banyak tadi,tibe-tibe jatuh hati pulak kat template ni. caner?agak-agak okeh tak? okeh kot..

it's time for blogwalking :)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

SYAMIMI said...

ait, lama menyepi eh=)

puteriqaizyan said...

hehehe..hye mimi.. :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan