28 August 2010

nak 100 je!


.Assalamualaikum.

selamat petang untuk bloggies yang sedang menumpahkan idea-idea untuk merepek petang-petang camni ye. tadi baru je ibu aku bagitau yang baju raya aku dah siappp!!! yipee!! sempat jugak aku tengok baju tu sebelum balik kampus lagi esok. hehehe... tahun ni tema aku kaler pepel. same jugak macam encik darling aku.. camne la aku boleh terpikat ngan kaler pepel ni. padahal aku fanatik ngan pink. tengok template aku pun kaler merah kan? bukan lagi kaler pink. kaler merah tu supaya aku nampak lebih matang je. ekeke.. tapi di hati aku tetap kaler pink tau.



oh ye..setakat ni followers aku dah bertambah..


hah...sekarang dah 99...aku nak cari followers yang ke -100!!! insyaAllah sape-sape yang dapat number bertuah tu aku akan bagi cenderahati la sikit kan sebagai menghargai penat lelah 'die' yang telah sudi menjadi followers aku.hehehe...so..sape yang jadi followers aku yang ke-100 nanti sile tinggalkan komen anda kat sini.so,senang la aku nak contact nanti oke? okelah..selamat menjalani ibadah puasa :))


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

sarah-najwan said...

salam dik..

dok BW ni trjumpa la blog awk..im ur follower 100th..

akak pon ade adik ipar kt uitm dungun tu..elektrik engineering..

SyUhAdA said...

alah..
x smpt nk jd yg ke-100..
dah ada yg jdik..
yg ke 101 pon x pelah..
hehe~

adrinaqamarina said...

nak follow ag sekali boley tak iqa? haha

puteriqaizyan said...

kak sarah: thanks sudi jd yg ke-100..
hoho..budak eE..laki ke ppuan?hahaha..

puteriqaizyan said...

syuhada:hehehe..takpelah...len kali oke ;)

puteriqaizyan said...

rina: ekekeke..boleh3..

Tapak Kaki said...

alamak..aku salah timing.. terlepas sudah. kena tunggu sampai angka 200 la nanti..hehe

puteriqaizyan said...

tapak kaki:hehehe..a'ah la..insyaAllah law aku rjn lagi nk wat.hak3..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan