05 February 2011

Blog Ini Sudah Sampai ke Penghujungnya...


.Assalamualaikum.

blog ni tak best. blog ni buruk. blog ni tak hebat macam blog lain. blog ni memang tak best macam makan buah mengkudu eh cengkudu eh ke apa? ha. mengkudu la. bukan berudu. berudu tuh anak katak yang time kocik cinonet dulu aku suka main. takpun biji selasih tuh. eh. tu macam telur katak kan? haha. fine. aku memang panggil telur katak. 

sekarang dah sampai masa nak pergi bawak diri bersama kenangan-kenangan yang terbaik, terhebat lagi terindah spanjang berblog ini. banyak sangat pengalaman. tapi pengalaman kena kacau dengan anon tak pernah lagi. nak jugak rasa walaupun aku tak aku memang tak kuat nak hadapi semua nih. 

berat hati nak tinggalkan blog kesayangan nih. huk huk huk, oit oit oit. sudah-sudah ler. ni semua propaganda gua je. haha. 




A liar should have a good memory. 




sempena keberangkatan tuan puteri yang semakin sihat montel gemoks dan gebu ini, aku nak cakap eh tulis THANKS kepada sesiapa yang sudi singgah sini. kepada sesiapa yang buat blog aku ni sebagai blog feveret diorang. fine. ini dah auta. 

ekceli aku dah stop guna broadband dan since kat blok kolej aku memang tadek internet, aku takkan online, update blog or seangkatan dengannya sepanjang berada kat kolej. aku dah nekad tekad usaha tekun jaya ( eh. lagu sekolah lama ) nak fokus kepada study walaupun classmate aku memang tak percaya cakap aku. heh =.=

beberapa pesanan dan jugak utusan dari tuan puteri ini sebelum melabuhkan tirai hari ini :

shoutbox dah tak letak lagi tapi bagi yang follow, sila tinggal link korang kat komen sebab selama ni aku tak pernah pun check siapa follow. sebabnya aku tak paksa orang follow aku dan blog ni hanya untuk bercerita tentang diri aku dan pandangan aku walaupun entah apa-apa je blog nih. kan?


lepas ni kalau ada update pun hanyalah auto publish. sekian terima kasih + salam sayang dari aku yang jauh ini. cewass. bajet blog hebat la nih. haha. 


p/s : hujung minggu ni tak balik rumah lagi sebab kena naik bukit bauk belakang kolej aku. sobs. aku harap tak pitam lagi macam part 1 dulu
p/s: doakan semoga pok guard uitm bagi aku nak stiker kereta. penatt woo balik ngan bus T__T
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

28 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

dia buat dahh

cik aiLebiu said...

waahh ini long hiatus kah? huhuhu..xpela janji jgn tutup blog...

nanie said...

good luck naek bkit bauk..
aku dok pnh naek..
wehy,lau ada kete,mai rmh sewa aku..
smbong dkpn mu er..hehe

nazirulhazwan~ said...

argghhh!! nak SB

eiYja_cHum3yl said...

hik2...kite serupa...blek uitm suda susa nk on9 sbb xda tenet...btw...keep up d group work...mst rmai rindu kamu nt...

inianwarhadi

Encik Blogger said...

hehehee... ingat ape tadi

Solihin Zubir said...

owh tidakkkkkk!!!!! jgn hilang trus ok! huhu..

CikBulat said...

jangan tggalkan CB !

Si Gadis Semasa said...

ingatkan nak quit blogging . buat cuak je . T__T

belajar rajin rajin !! :)
chaiyok !

mie said...

wow!!
selamat tinggal...
eheheee

JIJI YU said...

mueheh mmg nak study betol2 le ni..selamta maju dan jaye

twinkle twinkle said...

huhu selamat pulang:)

Heidi Shafiq said...

blogging la dgn penuh ceria.. mcm main fesbuk.. :)

Yellow LEOpard said...

awat stop gune broadband..huhu..btw..semoge dpt fokus study.. :)

CIK TOM said...

study rajin2..hehe...

aNnE said...

jgn stop upd8 beloggggggggg.. :)

Mr. TN_SkY said...

wakakaka..memang syg la nak tinggal blog kan? :-D..aa gudluck for ur study k..
neway SKY dah follow Kamu ya...=_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

FH said...

awalnye balik.. huhu

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

looo... nape...
cc kan ade.. singgah2 la sane...
hahahha...

iqbalhakimi said...

ayat sadis macam nak tutup blog..haha

weh..sory semalam aku p tgnu tak sempat balik awal..jalan jam gla..

best woo naik bukit bauk..aku xpernah naik lagi =P

najihah sahami said...

iqa!!jap..iqa belajar kat Poli Dungun ea?dulu sy un selalu gk panjat bukit bauk tu. tp asek kena kejar ngan pak guard je. katanya ada harimau. adeh

fatin hanani said...

yar2 sama mcm fatin hehe
blik u dah x blh nak on9 :)
blog terpksa ditggl sepi ja :D

dan fatin pun nak bawa keta g uitm tapi x blh sedih kan ...
apa pun...tc yar :)

eqbalzack said...

perghh...cantek header...

Cik Nathrah said...

haha! igtkan betol. baru nk sedey tadi. btw blog awk cantik la mane ade buruk

dotdotsekian said...

sayang..sorry sebab tulis kat komen..yela..awk tuh da xde shoutbox..hehe..saya ade tag awk:)

http://dotdotsekian.blogspot.com/2011/02/senyum-ta-nampak-gigi.html

Raji berkata said...

walamak sedihnya
time ak nk aktif kau lak xdpt blogwalking
hahaha

SIELA MIKAIE said...

selamat belajar lagi . hehehehe... :P

sharifahzakiah said...

hehehe sy suke blog awk sbb pink . cntik3 :) yeke dh akhir ?? hehe kalo sudi singgah laa :')
http://zaimzakiah.blogspot.com/

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan