02 February 2011

Hans Si Tukang Tilik | Anonymous Yang Baik Hati


.Assalamualaikum.

sobelas januari due ghibu sobelas. macam sepuloh tahun lalu dah ni haa. gila lama aku nak amek masa buat entri nih. pheww.. nampak tak peluh-peluh menitik ibarat kerja di bawah sinaran matahari yang terik lagi panas.. ini hiperbola ye adik-adik.

sesaje nak peram cerita yang dah basi berkulat berulat. euwwww. selalu je kot tengok roti yang berkulat. hari tuh aku peram kek lapis sarawak sampai berkulat. kah kah kah. tolong jangan buat saya jadi menantu ye pacik-pacik sekalian.

hari-hari aku tengok kulat tuh membiak kat dalam tupperware. saja nak beramas mesra dengan kulat.kenyit-kenyit mata, syium-syium kulat... keh keh keh.. fine. berbalik kepada tajuk. satu hari yang sama blog aku ditilik oleh dua jejaka yang macho. macho kah?




ini dari Hans. sebelum tu, hans ada buat entri suruh bagi nama samaran dan link blog untuk ala-ala review gituh. bukan review blog. tapi review personaliti. taraaaa.. sila baca di atas.

aku bukan tanak cerita benda negatif pasal lelaki. tadek la aku sayang lebih kat lelaki cuma belum sampai masa nak cerita benda negatif. lagipun lelaki lebih memahami lelaki dan sebaliknya untuk perempuan. jieeeee!
tu pasal lah aku suka cakap benda negatif. bukan nak suruh korang pandang serong sebab aku perempuan jugak tau jieee.. tapi sebagai pengajaran. kan? kan?



ini dari blog anon yang baik hati. rasanya anon ni baru lagi dalam blog tapi dia memang banyak tahu pasal nak design-design blog. fine. gua hentam je. tapi blog dia santek woo. teringat pulak kat aiz dulu. haih =.=
tapi anon bukan aiz. anon adalah seorang anon yang baik hati. ingat bodek ke? ikhlas tau... hee

nak ngurat anon? oh tidak! main-main je ah sebab arituh dapat tahu anon ni lelaki. haha. tapi gaya penulisan dah tau lelaki. 

tthanks anon. thanks hans :)) jangan lupa berdoa dan terus berdoa agar-agar kawan-kawan kita di Mesir selamat..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

45 Love Note (s):

Hishyamuddin said...

eiii ulat..hehehehe

zati said...

aiz dah kembali ke dalam arena blogging :)
http://aizstory.blogspot.com/

FH said...

eceh. anon nak ngorat.. hehe ;pp

Miss Yaty said...

tahniah iqa..jelesnye sebab ada orang review blog iqa:)

tomatokering :) said...

wahhh~ nak ngorat dua2 tu ? hahaha
blog iqa memang best . ceq suke jgk :)

SayaAnonymous said...

haha..thanks!

syafila abidin said...

haha. anon oh anon. serius , dia sangat lemah lembut gituu :)

iszieylyanziy said...

wah,,,nk ngorat semua,,hahaha

JIJI YU said...

hehe view personaliti terus..bahaye ni

sissyira said...

salam malam rabu =)


beshnya ada orang review blog,, tadi ingatkan anon mana..huhuhu

LiFe KaMi said...

ooo ada udang disebalik mee yer..:)

emieysandra said...

bgus2...pndapat org terhadap blOg kite amat berharga, klu xkne leh perbaiki pd masa akan datang kan.

btw..sy pun suka PINK!!
;)

Mr.IX said...

rajin blogwalking, bertuah la yer di review yer.... ^_^

FaRa HanNaH said...

wuuu..ade org bg komen dekat belog awak lah..hawt neh :)

cik ubi said...

pandai anda bermain kata2..sedap je bace

hahaha..

Puteri Iqa Izyan said...

@Hishyamuddin

ulat best.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@zati

yep.tp itu utk fotografi je. nk aiz yg dulu.hak2..

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

aku lah nk ngurat die.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Miss Yaty

huhu...ish.beyse je :D

Puteri Iqa Izyan said...

@tomatokering :)

keh3..
thanks yaww :D

Puteri Iqa Izyan said...

@SayaAnonymous

no biggie :D

Puteri Iqa Izyan said...

@syafila abidin

lemah lembut?haha

Puteri Iqa Izyan said...

@iszieylyanziy

hahaha..jum! :D

Puteri Iqa Izyan said...

@JIJI YU

hahaha..

nsb bek oke je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@sissyira

hehe.
beyse je.mintak pndgan orang len :))

Puteri Iqa Izyan said...

@LiFe KaMi

dah masuk dlm mee pun :P

Puteri Iqa Izyan said...

@emieysandra

yap.
betul tuh :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Mr.IX

haha.time rjn. time mls, mls jugak :D

Puteri Iqa Izyan said...

@FaRa HanNaH

keh3.tadek hotnye :P

Puteri Iqa Izyan said...

@cik ubi

haha.
no lah.beyse je :D

Myra Jay said...

sUKA JUGA NGAN BLOG IQA... TENANG JE RASA NGN WARNA YG COOL :)

..hizamirahim.. said...

wah.
pinknye!

*mcm x pernah tahu je warna pink haha

Nurulbadiah Lai said...

kakak memang wahi okmo blog semek ni hehe

misz molecule said...

tunggu org kasi opinion pulak des.hehheeh

Baby Kute said...

Anon. Cam best pulak sebut nama dia. haha

nora said...

Pewittt gosip panaz nih =p, kim salam sama itu Anon, nanti klau ada pekembangan terbaru ngan Anon , jgn lupa update tau neghngehngeh


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

Puteri Iqa Izyan said...

@Myra Jay

oh.thank you yap :D

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim..

tau..dush!

Puteri Iqa Izyan said...

@Nurulbadiah Lai

hehe..malu wase.hak3..

Puteri Iqa Izyan said...

@misz molecule

haha. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Baby Kute

mmh best :))

Puteri Iqa Izyan said...

@nora

amboi..gatal naa..haha

De Mois said...

Wehoo..salam perkenalan dari saya..tolong bagi saya selalu singgah disini tau.

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

ANATI SOKI said...

kalau cmtuh anat pun nk ngorat anon lah.. bleyh dpt review free.. wakakakka

Tapak Kaki said...

aku pun sama, was-was dengan mode energy saving tu..apa menda alah tu?

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan