18 February 2011

kemalasan itu semakin menjadi-jadi bila otak dah semak.


.Assalamualaikum.

sejak semalam aku asyik baca entri orang lain je. komen? err. adalah jugak. tu pun kalau aku rajin. heh. bajet blogger femes kau nak buat macam nih? oh. tidak sama sekali. sebabnya otak aku ni dah semak sameon dah. kaitan? memang tadek kaitan langsung!!


ada pulak gambar "serabut" yee.
lepas ni kalau ada keyword "serabut" tu aku lah yang gugel =D


berbalik kepada otak semak. ye, otak sangat serabut tadi bila powerpoint presentation untuk BEL 312 corrupted!! damn so very da bomb. aku bengang gila sebab slide show tuh aku dah buat siap semalam lagi. siap kecoh kat facebook lagi sebab bagga dah siap. sekarang hambek kau! moralnya tolong jangan bangga. setan tuh sume. dush!


yeayyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tiba-tiba jerkkkk.. aku balik dungun AHAD pagi. hoyeah. i loikeee.. boleh duduk rumah lama sikit sebab minggu depan tak balik lagik... wuwwuuuu.... T___T

terima kasih jugak kat pak guard uitm dungun sebab bagi stiker kereta. even kereta aku buruk tapi tuan dia tak buruk okeyyyy. tadek lah penat naik van kunyit uitm kalau nak keluar bandar. and SPECIAL THANKS to abah and ibu sebab bagi bawak kereta hitam tu atau nama glemernya "kuda hitam"






gugel

kenapa kuda hitam? ibu suka bagi nama kat kereta hak milik beliau. ngeh ngeh. kereta yang baru sekarang namanya "MELLY" sebab warna merahhhh... uikksss.. mahu berhari-hari sebelum dapat kereta tuh ibu duk pikir nak letak nama apa. 

dan ini jugak last entri. aku tak tau bila aku ada masa lagi nak blogging, nak singgah blog korang, nak komen-komen entri korang. tapi, insyaAllah satu hari nanti aku akan singgah kat korang pulak. cuma biarlah masa yang tentukan bila. semoga blog ni takkan ada yang lupakan even one day ditakdirkan aku tadek lagi. eceh. ni masuk bab sentap. 


sebelum aku nak caucincau. silatolongamalkantipsnibilatengahbergedikdengankawankawan


STEP 1 : keluarkan kata-kata yang indah

STEP 2 : pandang ke atas sehingga nampak mata putih

STEP 3 : tangan ke dada

selamat mencuba!!! 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

11 Love Note (s):

Baby Cute said...

akak,tangan tu jangan ke dada sangat,akak tu perempuan. :P

ieka darlink said...

akak memang pegi kelas naik kuda ke ape ni? ekeke

FH said...

hahaha sabar la ye. *mata pandang atas. **tangan ke dada
:P

iqbalhakimi said...

haha..lain kali jangan2 bangga2 yer...


psst...part last..tangan ke dada...nak senamrobik ke?..lalala

Hanim Mahali said...

relax sudah... ^_^
Yeah! Bakal jadi Ibu

SIELA MIKAIE said...

alalalalala cian adik akak nie
xpe, buat lagi smpai bwh mate lebam oke..fighting!..heheehhehe

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun sama..kalau tak ada idea nak update entry,alief akn baca blog org n komen..mana taw dpt idea..huhu..dan tips tu mcm tips sentap ati maknak je..haha..ENTRY BARU ALIEF... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

Solihin Zubir said...

haha.. siap ada nama eh kereta tu.. cam kuceng plak.. heheh..

Nasuha Salleh said...

bile da settlekn sstu tugsn tu
buat la copy byk2 =D
masuk dlm pendirve ke
email ke
=D ngeh2

My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

Tapak Kaki said...

ada ke orang kat dunia ni tak nak kereta 'kuda' tu.hehe..

Raji berkata said...

owh kau dh balik lah ni kan?

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan